Biletul zilei fotbal 06.09.2021

2

Biletul zilei fotbal 6 septembrie 2021 – Luni schimb strategia si pariez pe 4 predictii. Biletul propus are o cota de 3.32 si poate fi plasat pana la ora 20:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 6 septembrie 2021

Ponturi pariuri Bolton – Burton (22:00)

Merg pe mana lui Burton pentru ca mi se pare ca este intr-o forma mai buna decat adversara sa de acum. Are un atac de calitate si de aceea ma astept sa inscrie.

A avut 7 meciuri in acest sezon si doar intr-unul dintre ele nu a reusit sa marcheze. Bolton este o nou-promovata care in 4 din cele 5 runde parcurse in acest campionat a incasat cel putin un gol.

Pont: Burton peste 0,5 goluri, cota 1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Red Star – Orleans (22:00)

Ambele formatii au nevoie de puncte si nu le vad sa se multumeasca doar cu unul. Asadar, vor ataca in speranta ca vor obtine victoria si de aceea eu cred ca se va marca destul de rapid.

Red Star a avut 4 partide in actuala stagiune si in toate s-a deblocat tabela in prima repriza. In 3 din cele 4 etape in care a evoluat Orleans s-a inscris pana in minutul 60.

Pont: gol inainte de minutul 60, cota 1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Osnabruck – Viktoria Koln (20:00)

Osnabruck vine din 2. Bundesliga si mai mult ca sigur se gandeste sa revina acolo. Are avantajul terenului propriu si cred ca va incerca sa castige, asadar va practica un fotbal ofensiv.

S-a impus in ultimele 2 dispute din campionat si in ambele a inscris rapid, in minutele 14 si 25. Viktoria Koln a avut 7 confruntari in acest sezon si doar intr-una dintre ele nu a primit gol pana la pauza.

Pont: Osnabruck inscrie pana in minutul 70, cota 1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Sundsvall – Orgryte (20:00)

Forma pe care o traverseaza cele doua formatii ma indreptateste sa cred ca Sundsvall nu poate pierde. Este cu 5 locuri mai sus in clasament ca adversara si va beneficia de avantajul terenului propriu.

Este neinvinsa de 5 dueluri si pe precedentele 3 le-a castigat, iar moralul jucatorilor este excelent. Orgryte nu a mai cunoscut gustul victoriei in ultimele 4 runde de campionat.

Pont: sansa dubla 1X, cota 1.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 3 din 17
Unitati: -794

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here