Biletul zilei fotbal 07.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 7 octombrie 2021 – Joi mizez pe doar 3 evenimente, iar primul incepe la ora 19:00. Biletul propus are o cota destul de atractiva, de 3.11.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 7 octombrie 2021

Ponturi pariuri Belgia – Franta (21:45)

Dau piept doua dintre cele mai bune selectionate de pe batranul continent, ambele avand atacuri excelente. Lukaku, De Bruyne, Eden Hazard, Griezmann, Mbappe sau Benzema sunt cativa dintre jucatorii care pot face diferenta.

In 3 din ultimele 4 partide ale Belgiei s-a depasit borna de 2 goluri. Franta a marcat in ultimele 6 dispute, insa doar intr-una dintre ele nu a incasat gol, iar sansele sa vedem un GG aici sunt destul de mari.

Pont: GG sau 3+, cota 1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Nigeria – Republica Centrafricana (19:00)

Nigeria este net superioara adversarei sale pentru ca are un lot mult mai bun ca al acesteia. Dispune de avantajul terenului propriu si are nevoie de cele 3 puncte pentru a-si consolida pozitia de lider al grupei.

S-a impus in ultimele 2 dueluri oficiale de acasa si in ambele a condus la pauza. Republica Centrafricana are 7 infrangeri in precedentele 9 meciuri, iar asta spune multe despre cat de slaba este aceasta echipa.

Pont: 1/1, cota 1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Tunisia – Mauritania (22:00)

Sunt destul de sigur ca Tunisia va castiga pentru ca este mult mai puternica decat oponenta ei de acum. Evolueaza acasa si nu isi permite un pas gresit in lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Este intr-o forma buna din moment ce in ultimele 7 confruntari a obtinut 6 victorii. Mauritania a pierdut ambele intalniri avute in aceasta grupa, iar eu sunt de parere ca o asteapta un nou esec pentru ca este mult prea modesta.

Pont: victorie Tunisia, cota 1.22 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 19
Unitati: +264

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here