Biletul zilei fotbal 08.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 8 octombrie 2021 – Voi incerca vineri un bilet care are o cota de 2.92. Mizez pe 3 evenimente si toate au startul programat la ora 21:45.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 8 octombrie 2021

Ponturi pariuri Cehia – Tara Galilor (21:45)

Din punctul meu de vedere Cehia este superioara oponentei sale de acum si de aceea cred ca va tinti toate cele 3 puncte. Are avantajul terenului si ma astept sa puna foarte mare presiune la poarta selectionatei britanice.

In 4 din ultimele 5 meciuri Patrik Schick si compania au avut minim 5 cornere. Tara Galilor a acordat cel putin 5 lovituri de la coltul terenului in toate cele 4 dispute avute la Campionatul European din aceasta vara, apoi ea avand doar adversare slabe.

Pont: Cehia peste 4,5 cornere, cota 1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Turcia – Norvegia (21:45)

Cele doua echipe nu au niste defensive foarte bine puse la punct in opinia mea. In schimb, amandoua au atacuri care marcheaza constant si de aceea sunt de parere ca vom vedea spectacol la Istanbul.

Turcia vine dupa 4 partide in care borna de 2 goluri a fost depasita si asta spune multe despre fotbalul practicat de ea. Norvegia a inscris in ultimele 4 dueluri, insa doar cu modesta Letonia nu a incasat gol.

Pont: GG sau 3+, cota 1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Cipru – Croatia (21:45)

Banuiesc ca toata lumea este de acord cand spun ca Croatia are un lot mult mai bun ca al formatiei gazda. In lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial nu isi permite un pas gresit, deci jucatorii vor fi foarte motivati.

Vine dupa 2 victorii, deci este intr-o forma buna si in plus, in ambele succese s-a inscris de maxim 3 ori. Cipru a pierdut ultimele 5 confruntari si in toate am avut parte de cel mult 4 reusite pe tabela de marcaj.

Pont: 2 & sub 5,5 goluri, cota 1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Fotbal
Castigate: 9 din 23
Unitati: +471

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here