Biletul zilei fotbal 09.09.2021

0

Biletul zilei fotbal 9 septembrie 2021 – Biletul pe care il propun joi are cota 3.24. Poate fi plasat pana la 01:30 intrucat mizez pe jocuri din America de Sud.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 9 septembrie 2021

Ponturi pariuri Uruguay – Ecuador (01:30)

Ambele formatii arata destul de bine pe faza ofensiva si eu cred ca vom vedea cateva goluri. Uruguay poate sa inscrie de 2 ori pentru ca are jucatori de calitate in avantposturi si va evolua pe teren propriu.

In cele 2 partide ale ei din aceasta perioada am avut parte de cel putin 2 reusite pe tabela. In plus, in 5 din ultimele 6 meciuri ale selectionatei din Ecuador s-a marcat de minim 2 ori.

Pont: total goluri peste 1,5, cota 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Columbia – Chile (02:00)

O vad ceva mai puternica pe Columbia, ea fiind de altfel cu 3 locuri mai sus in clasament decat adversara. Are avantajul terenului propriu si vine dupa rezultate destul de bune, care au dat moral bun jucatorilor.

Ea este neinvinsa in timp regulamentar in ultimele 5 dispute, deci este o nuca tare. Chile are o singura victorie in precedentele 9 dueluri, insa aceasta a venit cu modesta Bolivia.

Pont: sansa dubla 1X, cota 1.21 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Argentina – Bolivia (02:30)

Sunt destul de sigur ca va iesi spectacol la Buenos Aires, acesta fiind cel mai probabil asigurat de gazde. Argentina are superfotbalisti de la mijloc in sus si ii poate umple poarta oponentei sale.

In Venezuela a inscris de 3 ori si nu vad de ce nu ar face-o si de aceasta data tot de atatea ori. Pe langa asta, in ultimele 2 intalniri avute cu Bolivia au fost cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj.

Pont: total goluri peste 2,5, cota 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Brazilia – Peru (03:30)

Brazilia este liderul autoritar al acestor preliminarii si primeste vizita celei de-a 7-a clasate. Are un lot net superior echipei oaspete si joaca acasa, asadar Neymar si compania vor intra foarte motivati pe gazon.

„Selecao” are doar victorii in aceste calificari, nu mai putin de 7 la numar. Doar in acest an a mai invins-o pe Peru de 2 ori, asadar nu are complexe in fata ei si de aceea ma astept sa obtina un nou succes.

Pont: victorie Brazilia, cota 1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 4 din 26
Unitati: -1351

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here