Biletul zilei fotbal 09.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 9 octombrie 2021 – Sambata schimb strategia si pariez pe 4 ponturi fotbal. Biletul are o cota de 3.09 si poate fi plasat pana la ora 19:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 9 octombrie 2021

Ponturi pariuri Suedia – Kosovo (19:00)

Este o diferenta mare de valoare intre cele doua echipe, bineinteles in favoarea Suediei. Selectionata scandinava are avantajul terenului propriu si nu isi permite un pas gresit in lupta pentru calificare.

A castigat ultimele 7 partide de acasa, deci este llimpede ca este o forta acolo. Kosovo a pierdut cel mai recent joc, 0-2 cu Spania, iar eu ma astept la un deznodamant asemanator si de aceasta data.

Pont: victorie Suedia, cota 1.36 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Moldova – Danemarca (21:45)

Cred eu ca Danemarca este capabila sa inscrie de 3 ori pentru ca are un atac excelent. Propune un fotbal ofensiv si sunt sigur ca se gandeste la o victorie la scor pentru a nu avea emotii pe final.

In cel mai recent meci a marcat de 5 ori in poarta Israelului, asadar are o ofensiva de calitate. Pe Moldova a invins-o cu 8-0 in aceste preliminarii, inca din minutul 29 pe tabela inregistrandu-se deja 3 goluri.

Pont: total goluri peste 2,5, cota 1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Andorra – Anglia (21:45)

Sunt de parere ca Anglia va face spectacol pentru ca da piept cu o selectionata de amatori. Chiar daca vor fi odihniti multi titulari, ea tot are jucatori extraordinari in atac, care pot face diferenta cu lejeritate.

Acum aproape o luna a marcat in poarta acestei oponente de 4 ori. In 5 din ultimele 7 dispute ale Andorrei s-a depasit borna de 2 goluri, in cele 2 exceptii ea dand piept cu modestele San Marino si Gibraltar.

Pont: total goluri peste 2,5, cota 1.24 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Insulele Feroe – Austria (21:45)

Merg pe mana Austriei pentru ca daca vrea sa mai spere la calificare trebuie neaparat sa castige. Lotul ei este cu mult mai bun ca al formatiei gazda si sunt de parere ca asta se va vedea pe gazon.

S-a mai impus in aceste calificari impotriva selectionatei scandinave cu scorul de 3-1. Insulele Feroe are 5 infrangeri in ultimele 7 confruntari, in celelalte 2 ea intalnindu-le pe Liechtenstein si Moldova.

Pont: victorie Austria, cota 1.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 10 din 26
Unitati: +474

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here