Biletul zilei fotbal 10.07.2021

0

Biletul zilei fotbal 10 iulie 2021 – Sambata incerc un bilet care are o cota de 3.18. Il poti plasa pana la ora 21:30, iar pe el vei gasi 4 pronosticuri fotbal.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 10 iulie 2021

Ponturi pariuri Palmeiras – Santos (22:30)

Ambele formatii vin dupa meciuri in care atacurile au aratat bine. O vad capabila doar pe Palmeiras sa inscrie de 2 ori, tinand cont ca este liderul clasamentului si ca evolueaza pe teren propriu.

Ea a avut 5 partide acasa in acest campionat si in toate s-a atins borna de 2 goluri. Santos a fost in 4 deplasari in aceasta editie de Serie A brazilian si in 3 dintre ele au fost macar 2 reusite pe tabela de marcaj.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Pont: total goluri peste 1,5, cota 1.39 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Athletico PR – Bragantino (23:30)

Athletico PR este o echipa de calitate din Brazilia, iar principala ei arma este ofensiva. Dispune de avantajul terenului propriu si ma astept sa puna destule probleme in atac.

A marcat in toate cele 9 etape parcurse, iar asta spune multe despre ce jucatori are in avantposturi. Defensiva lui Bragantino se clatina din moment ce a primit gol in ultimele 2 runde.

Pont: Athletico PR marcheaza, cota 1.34 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Longford – Drogheda (21:30)

Pentru Drogheda, care este pe 5, este o sansa buna sa se apropie de podium intrucat o viziteaza pe ultima clasata. Ea si Bohemians au cele mai eficiente atacuri din prima liga irlandeza.

Doar in 3 din cele 19 dispute avute in acest campionat nu a inscris, dar asta se intampla cu trupe tari. Longford a fost implicata tot in 19 dueluri si doar in 2 dintre ele nu a incasat cel putin un gol.

Pont: Drogheda marcheaza, cota 1.23 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Real Potosi – The Strongest (21:30)

Liderul clasamentului, The Strongest, merge la penultima clasata si doar ea poate sa marcheze de 3 ori. Are cel mai bun atac din campionatul bolivian, cu o medie de peste 3 goluri inscrise pe etapa.

A avut 6 confruntari in acest sezon in prima liga din Bolivia si toate s-au incheiat cu minim 3 reusite pe tabela. Si in 3 din ultimele 4 jocuri ale lui Real Potosi s-a depasit bariera de 2 goluri, exceptia fiind un 0-2.

Pont: total goluri peste 2,5, cota 1.39 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 24
Unitati: -336

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here