Biletul zilei fotbal 10.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 10 octombrie 2021 – Iti propun pentru duminica un bilet cu o cota de 3.08. Pe el vei gasi 3 predictii si il poti plasa pana la ora 15:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 10 octombrie 2021

Ponturi pariuri Italia – Belgia (16:00)

In opinia mea Belgia are unul dintre cele mai bune atacuri din lume si de aceea ma astept sa inscrie. Este finala mica si de aceea nu cred ca vom vedea doua aparari foarte exacte, iar „Dracii Rosii” pot specula.

Aceasta selectionata are 38 de meciuri la rand in care a marcat, iar asta spune multe despre forta ei ofensiva. Italia a incasat minim un gol in 6 din ultimele 8 confruntari, asadar defensiva ei nu este una de nedepasit.

Pont: Belgia peste 0,5 goluri, cota 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Spania – Franta (21:45)

O vad capabila pe Spania sa marcheze pentru ca practica un fotbal ofensiv. Jucatori precum Sarabia, Ferran Torres sau Oyarzabal pot face diferenta lejer pentru ca au calitatea necesara.

In ultimele 9 partide a inscris, iar eu ma astept sa o faca si de aceasta data. Franta a primit gol in 6 din ultimele 7 jocuri, iar cu Belgia a demonstrat ca nu are o aparare extraordinar de bine pusa la punct.

Pont: Spania peste 0,5 goluri, cota 1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri ADO Den Haag – Den Bosch (15:30)

ADO Den Haag esti echipa mai puternica, ea fiind cu 10 locuri mai sus in clasament ca adversra sa. Pe langa asta, dispune de avantajul terenului propriu si are nevoie de victorie pentru a mai spera la promovare.

S-a impus in 4 din ultimele 5 dispute, deci este intr-o forma excelenta. De Bosch a pierdut precedentele 3 deplasari, asadar nu putem spune despre ea ca este o nuca tare, iar eu prevad un nou esec al ei.

Pont: victorie ADO Den Haag, cota 1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 19
Unitati: +264

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here