Biletul zilei fotbal 11.07.2021

0

Biletul zilei fotbal 11 iulie 2021 – Pentru duminica iti propun un bilet care are o cota de 3.05. Poate fi plasat pana la ora 16:00 si pe el vei gasi 4 ponturi.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 11 iulie 2021

Ponturi pariuri Italia – Anglia (22:00)

Este o finala si ambele formatii vor fi foarte atente pe faza defensiva. Cei 4 fundasi centrali sunt masivi si de aceea eu cred ca vor bloca foarte multe mingi.

Italia a avut 6 meciuri la acest EURO si in toate au fost cel mult 9 suturi pe poarta. La fel a fost si in timp regulamentar in cele 6 partide ale Angliei la Campionatul European.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Pont: sub 9,5 suturi pe poarta, cota 1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Valerenga – Lillestrom (16:30)

In prima liga norvegiana se practica un fotbal ofensiv. Ambele combatante au atacuri de calitate, insa la faza defensiva mai au de lucrat.

Valerenga a avut 12 dispute in acest campionat si in 11 pariul GG sau 3+ a fost castigator, exceptia fiind un 2-0 la Stabaek. Acelasi scenariu l-au avut si 4 din ultimele 5 dueluri ale lui Lillestrom.

Pont: GG sau 3+, cota 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Molde – Odd (19:00)

Tot in Eliteserien dau piept si aceste formatii si cred ca ambele pot face spectacol. Ma refer in special la Molde, care este capabila de una singura sa inscrie de 3 ori la ce atac are.

In precedentele 5 jocuri avute de ea acasa s-a depasit borna de 2 goluri. Daca ai fi mizat pe GG sau 3+ in ultimele 5 confruntari ale lui Odd ai fi facut profit pentru ca pariul ar fi iesit.

Pont: GG sau 3+, cota 1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Ham-Kam – Asane (16:00)

Ham-Kam este mai puternica, ea fiind liderul clasamentului, in timp ce adversara sa este pe 8. Are avantajul terenului propriu si un atac de calitate, iar eu sunt sigur ca va marca cel putin o data.

A facut-o in cele 10 runde parcurse, asadar s-a dovedit ca are forta ofensiva. Asane este intr-o forma slaba si are carente in aparare din moment ce a incasat gol in ultimele 5 etape.

Pont: Ham-Kam marcheaza, cota 1.13 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 6 din 22
Unitati: -353

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here