Biletul zilei fotbal 11.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 11 octombrie 2021 – Pentru luni iti propun un bilet care are o cota de 3.09. Pe el sunt 3 pronosticuri si il poti plasa pana la ora 21:45.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 11 octombrie 2021

Ponturi pariuri Romania – Armenia (21:45)

Romania are mare nevoie de cele 3 puncte puse in joc pentru a avea sanse la locul al 2-lea. Dispune de avantajul terenului propriu si cred eu ca are un lot ceva mai valoros ca al adversarei cu care da piept acum.

A fost aproape sa castige si la Yerevan, insa din pacate totul s-a rupt la eliminarea lui George Puscas. Armenia este fara succes de 6 meciuri, iar pe 2 le-a pierdut, asadar nu este intr-o perioada extraordinara.

Pont: victorie Romania, cota 1.65 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Letonia – Turcia (21:45)

Merg pe mana Turciei pentru ca nu are voie sa se incurce la a 2-a cea mai slaba formatie din grupa. Sta mai bine decat aceasta la toate capitolele, iar eu sunt de parere ca asta se va vedea pe gazon.

A pierdut deja 2 puncte in fata acesteia, acasa, cand a condus cu 3-1 si s-a vazut egalata, deci are si o revansa de luat. Letonia are 2 infrangeri in ultimele 3 partide, deci este limpede cam la ce nivel se afla.

Pont: victorie Turcia, cota 1.38 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Macedonia de Nord – Germania (21:45)

Cu un succes Germania cel mai probabil isi va asigura calificarea la Mondial, deci jucatorii vor fi foarte motivati. S-a vazut in intalnirea cu nationala noastra cat de valoroasa este aceasta trupa, iar eu ma astept sa castige.

Vine dupa 4 victorii la rand, deci atmosfera din vestiar este cu siguranta foarte buna. Are de luat o revansa pentru ca singurul pas gresit facut in aceste preliminarii este o infrangere chiar cu Macedonia de Nord.

Pont: 2 & peste 1,5 goluri, cota 1.36 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 20
Unitati: +164

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here