Biletul zilei fotbal 12.09.2021

0

Biletul zilei fotbal 12 septembrie 2021 – Voi incerca duminica un bilet cu o cota de 3.15. Il poti plasa pana la ora 16:00 si pe el vei gasi 4 predictii fotbal.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 12 septembrie 2021

Ponturi pariuri Leeds – Liverpool (18:30)

Sunt sigur ca va iesi spectacol pe Elland Road pentru ca ambele formatii practica un fotbal spectaculos. Doar Liverpool ar putea sa inscrie de cel putin 3 ori pentru ca are un atac extraordinar.

A facut-o in singura deplasare pe care a avut-o in acest sezon, la Norwich. Leeds a avut 4 meciuri in actuala stagiune si doar intr-un 1-1 cu Burnley nu a fost depasita borna de 2 goluri.

Pont: total goluri peste 2,5, cota 1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Frankfurt – Stuttgart (16:30)

Bundesliga este una dintre cele mai spectaculoase competitii din Europa. Cele doua echipe au calitate in avantposturi, insa ambele au demonstrat de mai multe ori ca au carente pe faza defensiva.

Stuttgart a avut 5 partide in acest sezon si in toate au fost cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj. In plus, pariul GG sau 3+ a fost castigator in ultimele 4 intalniri avute cu Frankfurt.

Pont: GG sau 3+, cota 1.30 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri PAOK – Giannina (19:00)

Dupa cum probabil stii, PAOK este una dintre fortele din Grecia, iar adversara sa este una modesta. Formatia pregatita de Razvan Lucescu va dori sa inceapa bine acest campionat, deci jucatorii vor fi extrem de motivati.

Are deja 4 dispute in acest sezon, deci ritmul ei este mai bun ca al oponentei sale. A invins-o pe Giannina in ultimele 7 confruntari directe, deci are un avantaj moral in fata acesteia.

Pont: victorie PAOK, cota 1.26 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Pordenone – Parma (21:30)

Parma se bate pentru promovare, in timp ce adversara sa cel mai probabil va lupta pentru a evita retrogradarea. Are un lot mult mai bun ca al acesteia si sunt de parere ca asta se va vedea pe gazon.

A marcat in cele 3 dueluri din actuala stagiune, deci are un atac eficient. Pordenone a incasat gol in toate cele 3 jocuri din acest sezon si in total a primit 9, asadar are o aparare extrem de slaba.

Pont: Parma peste 0,5 goluri, cota 1.26 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 4 din 26
Unitati: -1351

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here