Biletul zilei fotbal 13.07.2021

0

Biletul zilei fotbal 13 iulie 2021 – Voi miza pe 4 evenimente pe biletul propus pentru marti. El are o cota de 3.49 si va putea fi plasat pana la ora 20:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 13 iulie 2021

Ponturi pariuri Borac – CFR Cluj (21:00)

S-a vazut in tur ca CFR este echipa mai valoroasa, cu un lot superior si cu un antrenor mai bun. Cred ca nu va mai ataca cum a facut-o la Cluj si de aceea scorul va fi limitat.

In ultima deplasare din Liga Campionilor, in 2020, la Floriana, s-a impus cu 2-0 si eu prevad un scenariu asemanator. Borac nu are forta ofensiva in opinia mea si probabil va pierde la limita.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Pont: 2X & sub 4,5 goluri, cota 1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Prishtina – Ferencvarosi (21:00)

Campionatul din Ungaria a crescut mult in ultimii ani si este mult peste cel din Kosovo. Ferencvarosi nu isi va asuma riscuri si va incerca sa obtina victoria si acum.

In tur s-a impus cu 3-0, insa toate golurile au venit dupa minutul 70, deci jucatorii vor fi foarte atenti. Prishtina cel mai probabil s-a consolat cu gandul ca nu mai are nicio sansa la calificare.

Pont: victorie Ferencvarosi, cota 1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Valur – Dinamo Zagreb (23:00)

Dinamo Zagreb este o formatie de prestigiu din Estul Europei si nu isi permite sa se faca de ras in Islanda. Este peste oponenta ei de acum cu mult si asta se va vedea pe gazon.

In tur a castigat cu 3-2, asadar calificarea nu este inca rezolvata, iar jucatorii vor da totul. Valur si-a aratat limitele in Croatia, ea fiind condusa cu 3-0 pana in minutul 88.

Pont: victorie Dinamo Zagreb, cota 1.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Belouizdad – Chlef (20:00)

Mai sunt doar 2 etape in prima liga din Algeria si Belouizdad inca se bate pentru titlu. Nu isi permite asadar sa se incurce acum, mai ales ca evolueaza pe teren propriu.

S-a impus in ultimele 4 partide avute acasa, deci este puternica acolo. Chlef a pierdut 3 din precedentele 4 deplasari si a fost invinsa si in turul campionatului de aceasta adversara.

Pont: victorie Belouizdad, cota 1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 24
Unitati: -336

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here