Biletul zilei fotbal 15.10.2021

0

Biletul zilei fotbal 15 octombrie 2021 – Vineri voi incerca un bilet care are o cota de 4.10. Este format din 4 evenimente si il poti plasa pana la ora 20:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 15 octombrie 2021

Ponturi pariuri PSG – Angers (22:00)

Chiar daca va avea cateva absente, eu tot cred ca PSG va castiga pentru ca are un lot valoros. Dispune de avantajul terenului propriu si Mbappe este capabil de unul singur sa inscrie de 2 ori.

Gruparea pariziana s-a impus si a marcat de minim 2 ori in toate cele 5 dispute avute acasa in acest sezon. Angers a pierdut si a incasat cel putin 2 goluri in ultimele 7 vizite la oponenta de acum, scenariu pe care il vad plauzibil si acum.

Pont: 1 & peste 1,5 goluri, cota 1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri NAC Breda – Alkmaar II (21:00)

In a 2-a liga din Olanda, la fel ca si in prima de altfel, se practica un fotbal ofensiv. Cele doua formatii care dau piept au aparari modeste si sansele ca ambele sa primeasca gol sunt destul de mari.

NAC Breda a avut 5 partide acasa in actuala stagiune si in toate s-a depasit borna de 2 goluri. In 3 din ultimele 4 dueluri ale lui Alkmaar II am avut parte de minim 3 reusite pe tabela de marcaj.

Pont: total goluri peste 2,5, cota 1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Viborg – Silkeborg (20:00)

Ambele echipe au defensive slabe, insa atacurile nu sunt deloc rele si eu ma astept sa vad spectacol. Nu vad aceste trupe sa se multumeasca cu o remiza si de aceea consider ca nu exista motive pentru care ele sa se cantoneze in aparare.

Viborg a fost implicata in 12 meciuri si doar in 2 dintre ele nu a iesit pariul GG sau 3+, scorul in ambele fiind 2-0. Silkeborg a fost in 7 deplasari si doar in prima nu au fost goluri in ambele porti sau cel putin 3 reusite pe tabela.

Pont: GG sau 3+, cota 1.37 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Hoffenheim – Koln (21:30)

Bundesliga este in opinia mea una dintre cele mai spectaculoase competitii din Europa. Dau piept doua formatii care au atacuri constante, dar care la faza defensiva mai au destul de mult de lucrat.

Hoffenheim a avut 8 intalniri in acest sezon si in 6 dintre ele pariul GG sau 3+ a fost castigator. Toate cele 8 confruntari ale lui Koln de pana acum s-au incheiat cu goluri in ambele porti, iar asta spune multe despre stilul ei de joc.

Pont: GG sau 3+, cota 1.29 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 17
Unitati: +464

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here