Biletul zilei fotbal 19.07.2021

0

Biletul zilei fotbal 19 iulie 2021 – Luni voi incerca un bilet care are o cota de 3.31. Il poti plasa pana la ora 18:30, iar pe el vei gasi 4 predictii fotbal.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 19 iulie 2021

Ponturi pariuri Silkeborg – Sonderjyske (20:00)

Silkeborg este o nou-promovata, asadar nu este o echipa de temut. Cel mai probabil jucatorii ei vor avea probleme cu adaptarea la ritmul din prima liga daneza.

A dat piept cu adversara de acum intr-un amical la inceputul anului, tot pe terenul ei si a incasat 5 goluri. Sonderjyske a marcat in ultimele 6 deplasari din Superligaen, deci are un atac bun.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Pont: Sonderjyske inscrie, cota 1.35 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri KTP – Haka (18:30)

Ambele formatii sunt jos in clasament, asadar au mare nevoie de puncte si cred ca vor ataca. Cele doua defensive sunt modeste pentru ca au incasat gol constant.

KTP a avut 11 meciuri in acest campionat si in toate s-a inscris de cel putin 2 ori. Haka a fost in 6 deplasari si doar intr-una dintre ele nu au fost macar 2 reusite pe tabela de marcaj.

Pont: total goluri peste 1,5, cota 1.34 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Dinamo – Voluntari (20:30)

Nu este o mare rivalitate intre aceste echipe si nu vad de ce am vedea multa agresivitate pe gazon. Jucatorii lui Dinamo este posibil sa se menajeze pentru ca sunt neplatiti de mult timp si multi vor sa plece.

Au cam facut-o si pe finalul stagiunii trecute, in ultimele 2 partide ale ei acordandu-se maxim 5 cartonase. In plus, in precedentele 3 intalniri cu Voluntari s-au aratat cel mult 6 avertismente.

Pont: total cartonase sub 7,5, cota 1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Djurgarden – Sirius (20:00)

O vad mult mai puternica pe Djurgarden si de aceea cred ca se va impune. Este pe locul al 3-lea si da piept cu a 11-a clasata, iar 3 puncte sunt extrem de importante in lupta pentru titlu.

A avut 5 dispute acasa in aceasta editie de Allsvenskan si doar intr-o remiza cu IFK Goteborg nu s-a impus. Sirius e modesta in deplasari intrucat a fost invinsa in 3 din ultimele 4 din campionat.

Pont: victorie Djurgarden, cota 1.39 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 6 din 23
Unitati: -453

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here