Biletul zilei fotbal 29.10.2020

0

Suspect de slab continua sa se prezinte Mbappe in aceasta editie de Liga Campionilor, vrand parca raul echipei sale, manifestand un interes prea scazut pentru ca formatia sa sa obtina puncte.

M-am saturat sa tot pierd pe un gol in bilete cu 3 evenimente, motiv pentru care voi reveni la formatul cu 2 evenimente/bilet, Biletul zilei fotbal 29 octombrie 2020 urmand a avea cota finala 3.38.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 29 octombrie 2020

Ponturi pariuri AC Milan – Sparta Praga (22:00)

Venita doar dupa o remiza in campionat, Milan are nevoie de victorie in acest joc, pentru a nu intra intr-o criza a rezultatelor, Pioli dorindu-si ca formatia sa sa mearga, cat e posibil, din victorie in victorie.

Iar Milan pare ca se va impune la scor in acest meci, asta chiar daca in primul 11 isi vor face intrarea mai multe rezerve, rezerve de calitate, care vor avea prestatii bune.

1 singur meci a disputat Sparta Praga din 3 noiembrie si pana in prezent, ceea ce reprezinta un handicap, un handicap care cred ca va face ca Milan sa obtina o victorie destul de lejera.

Pont: AC Milan -1 handicap, cota 2.10 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Benfica – Standard Liege (22:00)

La fel ca si PSV, care joaca in deplasare cu Omonia, Standard Liege are la randul ei mari probleme cauzate de infectarile cu coronavirus din cadrul echipei, urmand a face deplasarea in Portugalia fara cel putin 6 jucatori.

Cum deja in campionat antrenorul lui Standard a intampinat probleme in a alcatui un prim 11 competitiv, Standard are sanse infime de a obtine ceva din acest joc, Benfica mergand “ceas” in toate competitiile.

6 victorii la rand are Benfica in toate competitiile, 5 din aceste 6 victorii venind la o diferenta de cel putin 2 goluri.

Pont: Benfica -1 handicap, cota 1.61 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei fotbal 29 octombrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Fotbal 29 Octombrie 2020

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilet Fotbal
Castigate: 6 din 23
Unitati: -394

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
10 din 1567%+465.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here