Biletul zilei fotbal 30.08.2021

0

Biletul zilei fotbal 30 august 2021 – Cota biletului pentru ziua de luni este de 2.96. De data aceasta mizez pe doar 3 meciuri si primul va incepe la ora 14:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei fotbal 30 august 2021

Ponturi pariuri Le Mans – Sete (22:00)

Cele doua formatii arata bine pe faza ofensiva si eu cred ca vom vedea cateva goluri. Ambele au carente in aparare, ele scapand fara gol primit doar in runda inaugurala si aceasta problema nu se rezolva de pe o zi pe alta.

Le Mans vine dupa 2 meciuri in care am avut parte de cate 3 reusite pe tabela de marcaj. Sete a avut 3 partide in actuala stagiune si in toate s-a inscris de minim 2 ori, iar asta spune multe despre fotbalul practicat de ea.

Pont: total goluri peste 1,5, cota 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Meppen – Havelse (20:00)

Dupa 5 etape parcurse, Meppen sta mai bine in clasament decat adversara, fiind cu 7 locuri mai sus. Va evolua pe teren propriu si sunt destul de sigur ca isi propune sa obtina toate cele 3 puncte puse in joc.

Acasa in acest campionat a primit vizita lui Verl si a lui Kaiserslautern si pe ambele le-a invins. Havelse are doar infrangeri in aceasta editie de 3. Liga, 5 la numar, asadar putem spune ca este la pamant.

Pont: victorie Meppen, cota 1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Hermannstadt – Csikszereda (14:00)

Hermannstadt este una dintre candidatele la promovare si nu prea cred ca va avea multe infrangeri acasa. Totodata, este putin probabil sa vedem un scor fluviu, dat fiind faptul ca in competitiile din Romania spectacolul cam lipseste.

Gruparea sibiana este neinvinsa in aceasta editie de Liga 2 si in toate cele 4 dispute avute s-a inscris de maxim 3 ori. Csikszereda are doar esecuri, nu mai putin de 4 si in toate am avut parte de cel mult 3 goluri.

Pont: 1X & sub 4,5 goluri, cota 1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 3

Forma Cota 3: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet Fotbal
Castigate: 7 din 18
Unitati: +364

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here