Biletul zilei Handbal 05.05.2021

0

Biletul zilei din handbal 05 MAI 2021 – Miercuri revin campionatele tari din handbalul masculin european, așa că venim și noi cu 2 propuneri care sperăm să ne aducă profit. Meciurile vin din Liga Asobal și Starligue, campionate dominate de granzii Barcelona și PSG.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 05.05.2021

Ponturi pariuri Benidorm – B.M Sinfin (ora 20:30)

Prima propunere pentru biletul zilei vine din Liga Asobal, campionatul intern al Spaniei, competiție extrem de spectaculoasă în care se joacă un handbal rapid și se marchează, de regulă , foarte multe goluri.

  • Deși se află abia pe locul 11, meciurile celor de la Benidorm sunt o adevărată încântare pentru iubitorii handbalului, echipa având un stil de joc ultra ofensiv, cu un tempo ridicat pe toată durata meciurilor.
  • Pe propria arenă, Benidorm marchează în medie peste 31 de goluri, având al doilea cel mai bun atac din ligă, după liderul Barcelona, însă și o apărare destul de slabă, cu aproape 30 de goluri primite pe meci.
  • B.M Sinfin se află pe locul 13 și nu se poate considera încă scăpată de emoțiile retrogradării, fiind la doar 4 puncte de prima echipă de sub linie. Ca și adversara sa, echipa nu pune prea mult accent pe faza defensivă, fiind rare meciurile în care adversarii săi marchează sub 30 de goluri.
  • Benidorm și B.M Sinfin sunt pe locul 2, respectiv 3, în clasamentul celor mai slabe defensive din ligă.
  • 8 din ultimele 10 partide ale celor de la Benidorm s-au încheiat cu cel puțin 58 de goluri în meci, în timp ce B.M Sinfin are 4 din ultimele 5 partide peste această linie. De asemenea, în cele mai recente întâlniri directe între cele două combatante s-au înscris 67, respectiv 64 de goluri.

Pont : Peste 58,5 goluri la Betano @ 1.82

Ponturi pariuri Tremblay – Nantes (ora 19:00)

Al doilea pronostic de pe bilet vine din Starligue, acolo unde ultima clasată și cea mai slabă echipă din campionat Tremblay, primește vizita unei echipe de tradiție la nivel european, Nantes.

  • Cu doar 7 puncte acumulate în 20 de partide, Tremblay are șanse minime să continue și la anul în prima ligă. Echipa vine după 8 înfrângeri în ultimele 10 meciuri și a pierdut ultima partidă jucată la o diferență de 12 goluri împotriva celor de la Montpelier, echipă de un nivel asemenător cu Nantes.
  • De cealaltă parte, canarii se pare că au atins vârful de formă al sezonului, reușind recent să elimine din Champions League pe Vive Kielce și să treacă în campionat de viitoarea campioană P.S.G, chiar în sala de la Paris.
  • Nantes a câstigat ultimele 10 meciuri directe, cea mai mică diferență fiind de 4 goluri, astfel că în opinia mea singura necunoscută o reprezintă diferența de scor.
  • Deși valoarea echipei pe plan european a mai scăzut, Nantes are în continuare în lot vedete precum Lazarov, Rivera ori portughezul Cavalcanti, astfel că o victorie la handicap este plauzibilă.

Pont : Handicap Nantes -3,5 la Betano @ 1.50

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 7 din 14
Unitati: +529

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here