Biletul zilei din Handbal 07.05.2021

0

Biletul zilei din Handbal 07 mai 2021 – Încercăm să trecem peste forma mai slabă cu un bilet combinat din Liga Florilor, acolo unde mizăm pe favorite, SCM Craiova, Zalău și Râmnicu Vâlcea. Biletul poate fi jucat până la ora 13.15 și are o cotă de 2,58. Pentru cei mai curajoși, după stabilirea cotelor de către bookmakeri, pot fi încercate și victorii la handicap.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 07.05.2021

Ponturi pariuri CSM Galați – SCM Craiova

 • CSM Galați a fost surpriza plăcută a zilei de ieri, reușind să învingă pe U.Cluj cu 31-25 și să înterupă o serie de 13 partide fără victorie în Liga Florilor.
 • Chiar și cu această victorie, șansele de evitare a retrogradării sunt aproape inexistente, Galați obținând doar 10 puncte în 19 partide, fiind la 5 puncte de primul loc de baraj ocupat de Mioveni, echipa argeșeană având și avantajul meciurilor directe.
 • SCM Craiova, echipă de tradiție în handbalul românesc, câștigătoare a cupei EHF în 2018, încearcă să își salveze sezonul pe final și a reușit după ceva timp să iasă din zona locurilor retrogradabile, în urma victoriei clare obținute ieri împotriva celor de la Ploiești.
 • Cu jucătoare experimentate în lot, precum Țăcălie, Zanfir, Ilie și cu un antrenor de top, Bogdan Burcea, Craiova nu mai are voie să facă pași greșiți pe final de sezon, pentru a evita o mare rușine și anume retrogradarea, ori un meci de baraj.
 • Bianca Curmenț, portarul de la Craiova, poate fi cheia partidei, aceasta având evoluții foarte bune în ultimele meciuri când a apărat multe lovituri de la 7 m.

Pont: Victorie SCM Craiova – Handicap -3,5 goluri @1.47 Betano

Ponturi pariuri HC Zalău – CSU Cluj Napoca

 • Echipa lui Gheorghe Tadici râmâne la fel de inconstantă ca în ultimele sezoane, fiind capabilă de meciuri mari, cum a fost cel de acum două etape cu CSM București ori meciul de ieri cu Cisnădie, dar și de partide foarte slabe, precum înfrângerile clare cu Bistrița sau Rapid.
 • Fără obiectiv pe acest final de sezon, Zalău joacă un handbal frumos, deschis, fostul selectioner mizând mult pe jucătoare tinere. Forma echipei este una bună, cu victorii cu Brăila și Cisnădie și cu înfrângeri destul de strânse cu echipele implicate în lupta pentru titlu, Csm București și Baia Mare.
 • Zalău a câștigat destul de clar în acest sezon meciurile cu echipele din zona retrogradării, Slatina, Ploiești, Galați, Mioveni sau adversara de azi U Cluj Napoca, fiind învinse la cel puțin 3 goluri.
 • Deși a reușit surpriza sezonului, egal cu CSM București, CSU Cluj Napoca este aproape retrogradată, înfrângerea de ieri cu contracandidata CSM Galați, fiind apogeul unui sezon dezastruos pentru studente.
 • În tur Zalău a învins la 11 goluri diferență și nu cred să aibă probleme nici astăzi.

Pont: Victorie HC Zalău @1.28 Betano

Ponturi Pariuri Gloria Bistrița – SCM Râmnicu Vâlcea

 • Ultimul pont de pe bilet vine de la ultima partidă a zilei, cea dintre Bistrița și Râmnicu Vâlcea, locul 8, respectiv locul 3 din Liga Florilor.
 • Gloria Bistrița se anunță o nucă tare în sezonul viitor din Liga Florilor, fiind preluată de Kim Rasmussen fostul câștigător de Champions League cu CSM și antrenor al naționalei Ungariei. Lotul ardelencelor se va schimba din temelii, antrenorul danez anunțând schimbări majore care să îi permită să lupte chiar la titlu.
 • Anul acesta Bistrița a mers în nota obisnuită din ultimii ani, fiind la mijlocul clasamentului, reușind victorii ușoare cu echipele din zona retrogradării, nereușind să pună insă probleme echipelor de top.
 • SCM Râmnicu Vâlcea este una dintre aceste echipe de top, fosta campioană și participantă în Champions League pierzând în acest sezon intern doar cu Csm București și Baia Mare.
 • Desele probleme din lotul echipei antrenate de Florentin Pera, generate în special de infectările cu Covid, au scos-o pe Vâlcea din lupta pentru titlu, însă chiar și așa diferența de valoare dintre cele două combatante rămâne mare.

Pont: Victorie SCM Râmnicu Vâlcea @1.37 la Betano.

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 7 din 13
Unitati: +629

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here