Biletul zilei din Handbal 09.05.2021

0

Biletul zilei din Handbal pentru 09 mai 2021 – După ce am pierdut dramatic, la un singur gol, biletul zilei de ieri, mergem înainte cu două pronosticuri de la partidele din finalele cupei EHF la handbal feminin disputate la Baia Mare, la o cotă finală de 3,17.

Ponturi pariuri biletul zilei handbal 09.05.2021

Ponturi pariuri pentru Herning Ikast – Baia Mare

 • Finala mică a final four-ului Cupei EHF aduce în mod surprinzător față în față, chiar favoritele zilei de ieri, danezele de la Herning Ikast și gazdele de la Baia Mare.
 • Deși porneau cu prima șansă, ambele echipe au trebuit să se recunoască învinse de Siofok, respectiv Nantes și asta în special din cauza jocului defensiv foarte slab practicat în prima repriză.
 • În partidele din semifinale, Baia Mare a primit 36 de goluri de la Nantes (21 în prima repriză) , în timp ce Herning Ikast a primit 31 de goluri de la Siofok (19 in prima repriză).
 • Atât echipa lui Costică Buceschi, cât și echipa din Danemarca practică un joc foarte rapid, cu multe contraatacuri, luând parte de regulă la partide cu multe goluri.
 • După ce ieri au fost implicate în partide cu 70 goluri, respectiv 62 de goluri, având în vedere că miza jocului de astăzi este mult mai mică, mă aștept la o partidă în care să se înscrie de cel puțin 57 de ori.

Pont: Peste 56,5 goluri @ 1.60 la Betano

Ponturi pariuri pentru Siofok – Nantes

 • Reprezentantele din Ungaria și Franța se întâlnesc de la ora 19.00 în finala cupei EHF European League, după ce ieri au reușit să răstoarne calculele hârtiei și să elimine favoritele , Herning Ikast, respectiv Baia Mare.
 • Siofok este deținătoarea en-titre a trofeului, după ce a câștigat în urmă cu 2 ani finala cu Esbjerg, anul trecut competiția fiind întreruptă din cauza pandemiei.
 • Deși pe plan intern traversează un sezon mai slab, Siofok este o echipă serioasă din puternicul campionat maghiar, cu un lot extrem de valoros din care se remarcă Niombla, Horacek, Bohme sau Tomori, jucătoare obișnuite cu meciurile cu miză din cupele europene.
 • De cealaltă parte, Nantes pornea cu ultima șansă în acest final four, însă a reușit să elimine gazda turneului, Baia Mare, grație unei prime reprize incredibile în care a inscris 21 de goluri.
 • Principale guri de foc pentru franțuzoaice sunt Hagman, Kpodar și Almeida, autoare a nu mai puțin de 26 goluri în partida de ieri.
 • Spre deosebire de adversara sa, Nantes nu are rezultate notabile în Europa in ultimii ani, iar acest lucru este posibil să conteze.
 • Deși a învins pe Baia Mare și a marcat 36 de goluri, Nantes a părut în primul rând o echipă de moral, alternând perioadele bune cu cele slabe. De asemenea, banca de rezerve este mult mai puternică la maghiare.
 • Merg pe victorie Siofok la cel puțin 2 goluri diferență.

Pont: victorie Siofok -1,5 goluri @ 1.98 la Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 7 din 13
Unitati: +629

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here