Ponturi handbal 14.09.2022

Scris de Florin198114/09/2022

Champions League Men va debuta miercuri cu partide extrem de interesante, Vive Kielce o va infrunta pe vicecampioana Frantei, Nantes, iar GOG va evolua in deplasare contra croatilor de la PPD Zagreb.

Vive Kielce – Nantes ponturi pariuri

Finalista sezonului precedent, Vive Kielce, va debuta pe teren propriu in actuala editie de Champions League contra lui Nantes, o adversara incomoda, dar pe care o va depasi in opinia mea fara probleme.

Francezii l-au transferat pe Jorge Maqueda pentru a-l inlocui pe Kiril Lazarov retras din activitate, de asemenea l-au adus pe Viktor Gisli Hallgrimsson, portarul lui GOG.

Gazdele si-au pastrat in mare cam toate vedetele, exceptie Branko Vujovic, dar au sosit Nedim Remili si Benoit Kounkoud, ambii de la PSG.

Lomza nu a mai pierdut un meci acasa de peste un an si jumatate, nu cred ca o va face nici acum, un singur joc din cele amintite a fost castigat doar la un gol diferenta.

Mizez pe un succes lejer al gazdelor, faptul ca au fost atat de aproape de cucerirea trofeului ii va motiva si mai mult, iar orice punct conteaza pentru a avea un traseu facil spre Final Four.
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vive Kielce – Nantes
Pronostic: 
victorie Vive Kielce handicap – 1.5 goluri
Cota: 
1.57 @

PPD Zagreb – GOG ponturi pariuri

GOG a pierdut foarte multi jucatori importanti fata de sezonul precedent, dar a ramas aceiasi formatie ofensiva, care reuseste sa inscrie foarte multe goluri.

Elevii lui Nicolej Krickau au marcat in fiecare joc oficial de pana acum minim 31 de goluri, se pare ca aceasta va fi arma principala in continuare.

Campioana Danemarcei va debuta pe terenul croatilor de la PPD Zagreb in grupele Champions League, adversara sa avand la randul sau o buna eficacitate ofensiva in cele 3 partide oficiale.

Cu ambele formatii marcand peste 30 de goluri in fiecare meci oficial de pana acum nu cum alege un pronostic pentru aceasta infruntare decat de la piata de goluri.
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
PPD Zagreb – GOG
Pronostic: 
Peste 57.5 goluri marcate in meci
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: