Biletul zilei handbal 01.09.2021

0

Biletul zilei handbal 01 septembrie 2021– Pentru prima zi a toamnei, am ales două partide din handbalul danez, acolo unde avem prima etapă din noul sezon.

Ponturi pariuri handbal 01.09.2021

Ponturi pariuri pentru Fredericia – Bjerringbro/Silkeborg (20.00)

Meciul care deschide sezonul in handbalul danez este cel disputat de vicecampioana Bjerringbro/Silkeborg, intr-o deplasare grea, cu Fredericia, o echipă recunoscută pentru jocurile solide pe propria arenă.

Fredericia este o echipă medie din handbalul danez, care a ratat play off-ul la limită sezonul trecut, însă nu a avut emoții în privința retrogradării.

Bazându-se in special pe jucători danezi, cu un singur stranier, obiectivul rămâne același pentru gazde, o clasare cât mai bună și meciuri frumoase pentru publicul prezent în număr mare pe propria arenă.

De cealaltă parte, Bjerringbro Silkeborg este o formație de tradiție, una dintre candidatele la titlu în fiecare sezon și o formație cu aspirații europene.

Jocul oaspeților este in general spectaculos, cu multe contraatacuri și repuneri rapide, iar dintre vedete ii amintim pe slovenul Skube, suedezul Bogojevic, Andersen ori Lassen.

Ultimele 4 partide directe au avut pe rând , 68, 62, 73 respectiv 60 de goluri, lucru care arată clar intențiile celor două formații.

Fiind prima etapă, apărările nu cred că sunt bine puse la punct astfel că mergem pe over.

Pont: peste 56,5 goluri @ 1.55 Betano

Ponturi pariuri pentru GOG – Ribe Esbjerg (20.30)

A doua propunere vizează o altă echipă candidată la titlu, GOG, cea mai bună echipă din sezonul regulat trecut, care a terminat însă campionatul abia pe locul 3.

GOG este o formație ultra ofensivă, cu o medie de peste 33 goluri marcate în partidele de pe propria arenă, o formație cu jucători rapizi care speculează foarte bine arta contraatacului.

În ultimele 20 de partide, GOG a marcat peste 30 de goluri in nu mai puțin de 18 dintre ele, fiind o echipă tipică de over pe propria arenă.

Cei mai buni jucători ai echipei sunt Gidsel, Halgrimmson și Jakobssen.

Ribe Esbjerg este o echipă de mijlocul clasamentului care poate contribui la un spectaculos frumos în această primă etapă.

Pont: peste 58,5 goluri @ 1.55 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet handbal
Castigate: 8 din 16
Unitati: +372

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here