Biletul zilei Handbal 03.06.2021

0

Biletul zilei handbal 03.06.2021 – Pentru biletul zilei din handbal, în ziua de joi , 03 iunie 2021, propunem o partidă din semifinalele cupei Germaniei și o partidă din prima fază a calificărilor la campionatul european de handbal feminin. Cota finală de 2.23 are șanse bune de câștig.

Ponturi pariuri handbal 03.06.2021

Ponturi pariuri pentru Portugalia F – Luxemburg F (18.00)

 • Prima fază a calificărilor pentru Campionatul European de Handbal feminin debutează cu o partidă la prima vedere dezechilibrată, între Portugalia și Luxemburg.
 • Handbalul portughez a evoluat enorm în ultimul deceniu pe plan mondial, în special la masculin, însă și fetele încep să obțină rezultate notabile, fiind egala Serbiei și reușind victorii cu Italia, Chile sau Turcia.
 • Lusitanele au o grupă destul de simplă în această fază a competiției, celelalte adversare în afara Luxemburgului, fiind Kosovo și Cipru.
 • De cealaltă parte, Luxemburg are o echipă de semi-amatoare și nu poate emite pretenții prea mari în această deplasare în care vor încerca să limiteze proporțiile scorului.
 • În ultima partidă oficială, echipa oaspete a primit 37 de goluri de la Slovacia, o echipă cam de același nivel cu Portugalia și mă aștept la un scenariu asemănător și în această partidă.
 • Școala de handbal portugheză propune un joc rapid, cu multe contraatacuri și un tempo rapid.â
 • Ultimele 4 partide ale Portugaliei au avut peste 50 de goluri.

Pont: Peste 47,5 goluri @ 1.52 Betano

Ponturi pariuri pentru Lemgo – Kiel (18.00)

 • La doar o săptămână după disputa din campionat, câștigată de Kiel cu 30-25, Lemgo și Kiel se întâlnesc din nou, de data aceasta în semifinalele cupei.
 • Dacă pentru Kiel prezența în această fază este ceva obișnuit, campioana în exercițiu a Europei fiind una dintre cele mai puternice echipe de handbal din lume, Lemgo a ajuns aici grație unui traseu extrem de ușor în care a întâlnit echipe din eșaloanele secunde ori din partea a doua a clasamentului.
 • După eliminarea dramatică din Champions League, Kiel are un obiectiv clar, eventul, iar dacă în campionat lupta cu Flensburg se va duce probabil până în ultima etapă, cele două fiind la egalitate de puncte, în cupă lucrurile par mai simple, celelalte 3 semifinaliste fiind cu cel puțin o clasă sub echipa pregătită de Filip Jicha.
 • Lemgo a pierdut ultimele 3 partide din campionat, la 5 goluri cu Kiel, 6 cu Fuchse Berlin și 11 cu Flensburg.
 • Kiel a câștigat ultimele 7 partide directe, are un lot plin de vedete în frunte cu scandinavii Sagosen, Ekberg sau Jacobsen și nu cred că va avea probleme în fața unei echipe care și-a arătat limitele în meciurile cu granzii.

Pont: THW Kiel victorie handicap -3,5 goluri @ 1.47 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet handbal
Alexrizea
Castigate: 1 din 9
Unitati: -626

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1146.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here