Biletul zilei handbal 03.09.2021

0

Biletul zilei handbal 03 septembrie 2021 – Pentru astăzi am pregătit două partide din Liga Florilor, la o cotă finală de 2.99.

Ponturi pariuri handbal 03.09.2021

Ponturi pariuri pentru Gloria Buzău F – Gloria Bistrița F (18.00)

Gloria Buzău a dat lovitura in weekend reușind să câștige cupa și supercupa României, după o victorie entuziasmantă în finala contra campioanei CSM București.

Entuziasmul este la cote ridicate în lotul formației antrenate de Aurelian Roșca, tehnicianul cu care Buzăul speră să lupte la titlu în acest sezon.

Spre deosebire de majoritatea echipelor puternice din Liga Florilor, Buzău se bazează în special pe românce, Mădălina Zamfirescu, Alexandra Subțirică sau Alina Czeczi fiind piesele de rezistență.

De cealaltă parte avem pe Gloria Bistrița, o echipă care a investit enorm in inter sezon, reușind să îl aducă pe bancă pe Kim Rassmusen, fostul câștigător al Ligii Campionilor cu CSM București.

Au fost aduse la Bistrița, Kovacevic, Barbosa, Iuganu , Schmelzer ori Rodrigues, însă relațiile de joc mai trebuie sudate

Se întâlnesc două dintre cele mai bune echipe din ligă și mă aștept la un meci frumos. O vad pe Gloria Buzău favorită, având de partea sa ascendentul moral al câștigării Cupei și suportul publicului care cu siguranță va umple sala.

Pont: victorie Gloria Buzău @1.60 Betano

Ponturi pariuri pentru CSM București – Știința București (18.30)

Două echipe cu obiective total opuse se întâlnesc de la ora 18.30 într-o partidă în care se pune doar problema diferenței de scor.

CSM București a suferit o mare umilință in weekend când a fost învinsă în finala cupei de Gloria Buzău, la o diferență de 6 goluri.

Deși au un lot senzațional in care o regăsim pe cea mai bună jucatoare din lume, Cristina Neagu dar și alte vedete precum Lazovic, Smeets, Carmen Martin ori Arntzen jocul campioanei pare că scârțâie fiind dependent de forma Cristinei.

Stiinta București este o mare surpriză în Liga Florilor, echipa care aparține de Universitatea Politehnica din București reușind în mod surprinzător promovarea.

Echipa se bazează exclusiv pe jucătoare tinere, românce, majoritatea junioare de la loturile naționale.

Cred că Adi Vasile va folosi in acest meci jucătoarele care nu prind multe minute, mai ales că luni CSM București se va deplasa la Bistrița pentru o partidă mult mai grea cu formația antrenată de Kim Rassmusen.

Prevăd o victorie simplă pentru CSM București, însă nu cred că diferența va fi mai mare de 13 goluri.

Pont: Stiința București +13,5 goluri @1.87 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 5 din 10
Unitati: +237

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here