Biletul zilei handbal 03.10.2021

0

Biletul zilei handbal 03 octombrie 2021 – Pentru biletul zilei de astăzi am ales două partide din campionatul național de handbal masculin, denumită și Liga Zimbrilor, pentru o cotă finală de 2.68.

Ponturi pariuri handbal 03.10.2021

Ponturi pariuri pentru Dinamo – HC Dobrogea Sud (15.30)

Cea mai tare partidă a zilei este fără îndoială cea dintre Dinamo și Dobrogea Sud, echipele care au dominat handbalul românesc în ultimul deceniu.

Dinamo București este campioana ultimelor 6 ediții de campionat și s-a transformat într-o echipă cu nume in handbalul european, gata să se lupte de la egal la egal cu orice adversar.

După mutările din vară când la echipă a fost adus Xavi Pascual, deținătorul Ligii Campionilor cu Barcelona, dar și alte super vedete precum Sorhaindo, Dissinger, Alex Pascual sau portarul Ghebdabe, toți cu cel mai important trofeu al Europei in palmares, „dulăii” au un lot senzațional, putând alinia fără probleme cel puțin două echipe care să câștige la pas titlul.

Dinamo are punctaj maxim după primele 5 partide și un golaveraj de +49, cu o medie de 37 goluri înscrise pe meci.

Dobrogea Sud s-a transformat sub conducerea lui Djordje Cirkovic într-una dintre cele mai bune echipe defensive care au existat vreodată în România, o echipă care se apără agresiv și primește gol extrem de greu.

La fel ca și Dinamo, oaspeții de astăzi au punctaj maxim și doar 62 goluri primite în primele 3 partide de campionat.

Dobrogea Sud vine după o eliminare din EHF European League, acolo unde a făcut însă o figură foarte frumoasă, fiind eliminată de Wisla Plock după două meciuri extrem de tacticizate (14-25, 26-20).

Hc Dobrogea Sud este singura echipă care i-a probleme lui Dinamo in ultimii ani, fiind singura echipă din România care a câștigat cu aceștia în ultimele două sezoane.

Cele două s-au întâlnit de curând în finala Supercupei, dobrogenii câștigând dramatic cu 19-18, după o partidă extraordinară făcută de portarul Dan Vasile.

Ultimele 8 partide directe disputate între cele două formații au avut sub 56,5 goluri. Având în vedere abordarea oaspeților care nu își permit să intre intr-un joc rapid, pe contre, cu Dinamo, cred că pronosticul de Under 56,5 goluri are șanse foarte mari de reușită.

Pont: sub 56,5 goluri @ 1.53 Betano

Ponturi pentru Potaissa Turda – Universitatea Cluj-Napoca (18:00)

Rămânem în Liga Zimbrilor pentru o partidă dezechilibrată la prima vedere, între Potaissa Turda și Universitatea Cluj-Napoca.

Potaissa Turda este una dintre echipele bune ale campionatului, care în ultimii ani a terminat mai mereu pe podium și a reprezentat România în cupele europene, câștigând chiar Cupa Challenge in 2018.

Anul acesta, Horațiu Gal, se bazează foarte mult pe jucători din propria pepinieră, liderii de generație fiind Thallmaier, Alexandru Ghivil sau Roland Szoke și lucrurile nu merg tocmai bine, Potaissa având deja două înfrângeri după primele 4 etape, acasă cu Dobrogea Sud și în deplasare la Focșani.

Prin definiție, Turda a fost o echipă foarte spectaculoasă în ultimii ani, antrenorul preferând jocul rapid, cu multe contraatacuri și finalizări rapide ale fazelor.

De cealaltă parte, Universitatea Cluj-Napoca a revenit rapid pe prima scenă a handbalului românesc, însă are șanse mici să rămână aici, lipsa de experiență a studenților fiind vizibilă în special pe faza defensivă.

Clujenii au cea mai slabă defensivă din Liga Zimbrilor, cu o medie de peste 33 goluri primite pe meci și este alături de Dinamo, singura echipă în meciurile căreia s-au înscris în medie peste 60 goluri/meci.

Mă aștept la un meci relaxat in acest derby al județului Cluj și la multe goluri înscrise, in special in poarta celor de la Universitatea. Dinamo le-a înscris 46 Goluri, Suceava 37 goluri, CSM București 36 goluri și mă aștept la un scenariu asemănător.

Pont: peste 56,5 goluri @ 1.75 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet handbal
Castigate: 9 din 19
Unitati: +600

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here