Biletul zilei handbal 04.09.2021

0

Biletul zilei handbal 04 septembrie 2021 – Pentru biletul zilei de astăzi, am ales două partide din Liga Florilor, pentru o cotă finală de 3.78.

Ponturi pariuri handbal 04.09.2021

Ponturi pariuri pentru Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova (18.00)

La mai puțin de 2 săptămâni distanță de partida din cupă când Râmnicu Vâlcea s-a impus clar 34-25, derby-ul Olteniei are un nou episod, de această dată în prima etapă din Liga Florilor.

SCM Râmnicu Vâlcea a intrat într-o nouă etapă după plecarea lui Florentin Pera la CSK Moscova, însă oficialii au mers pe continuitate și l-au păstrat pe banca tehnică pe antrenorul secund, Goran Kurtes.

Deși a pierdut câteva jucătoare importante, Marta Lopez, Alicia Fernandes și Diana Ciucă plecând la Rapid, fosta campioană rămâne una dintre favoritele la primele locuri, alături de veteranele Liscevic, Glybko și Elghaoui fiind aduse alte jucătoare de valoare precum Levchenko, Elena Dache sau Klikovac.

La polul opus, SCM Craiova nu pare să-și revină din pasa proastă a sezonului trecut, fosta câștigătoare a cupei EHF salvându-se in extremis de la retrogradare. Au fost aduse două jucătoare importante în pauza inter competițională, Melanie Bak și Hege Loken, însă echipa pregătită de Bogdan Burcea mai are multe lucruri de pus la punct.

Râmnicu Vâlcea a câștigat ultimele 8 partide directe cu Craiova, joacă pe propria arenă și arată mult mai bine in acest inceput de sezon. Odată cu participarea în Liga Campionilor, vâlcencele au început să joace mult mai rapid și cred că vor atinge borna de 30 goluri .

Pont: Ramnicu Valcea peste 29,5 goluri @ 2.02 Betano

Ponturi pariuri pentru Cetate Deva – Rapid (18.00)

Cetate Deva a revenit pe prima scenă în handbalul feminin însă are șanse minime să reziste, investițile in jucătoare și infrastructură fiind la nivel minim

Echipa din Deva nu are vedete in echipă, se bazează în special pe jucătoare din România și a pierdut clar primul meci al sezonului cu cealaltă nou promovată, Știința București, 18-25.

Sub conducerea lui Carlos Viver, Rapid va fi una dintre candidatele la locurile europene în acest sezon, cu un lot foarte bun și cu sprijinul fanilor senzaționali.

Alicia Fernandez, Marta Lopez, Diana Ciucă , Denisa Dedu, Albertina Kassoma, Gabriela Perianu ori Azenaide Carlos sau veterana Oana Manea, sunt doar câteva dintre jucătoarele care vor face din Rapid o nucă tare pentru orice adversar.

Rapid a păstrat de asemenea la echipă jucătoarele care au confirmat anul trecut Eliza Buceschi, Laura Popa, Claudia Constantinescu și portarul Julie Foggea prelungind contractele.

Diferența de valoare este imensă și cred că Rapid va câștiga la pas partida. Deva a marcat doar 18 goluri cu Stiința București și cred că va fi în jurul acestei cote și astăzi.

Limita de 55,5 goluri mi se pare setată prea sus, in special datorită faptului că Deva stă foarte slab în ofensivă. Merg pe Under.

Pont: sub 55,5 goluri @ 1.87 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 6 din 14
Unitati: +64

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here