Biletul zilei handbal 04.10.2021

0

Biletul zilei handbal 04 octombrie 2021 – Ofertă slabă în handbalul european astăzi, însă ne încercăm norocul cu 2 meciuri pe goluri din Turcia și Ungaria. Cotă finală 2.30.

Ponturi pariuri handbal 04.10.2021

Ponturi pariuri pentru Beykoz Beledye – Izmir BB (14.00)

Două dintre echipele bune ale Turciei se întâlnesc în etapa a 3-a din Superlig, iar noi mergem pe un meci cu goluri, așa cum sunt majoritatea partidelor disputate în acest campionat.

Beykoz Beledye a terminat sezonul trecut la doar 2 puncte de campioana Spor Toto și reprezintă Turcia în EHF European Cup, acolo unde a trecut în primul tur de olandezii de la Hurry Up.

Beykoz a început sezonul cu 2 victorii clare, având un golaveraj de + 28 și nu mai puțin de 76 goluri marcate, fiind și anul acesta una dintre formațiile care vor lupta la titlu.

Adversara sa, Izmir BB a fost doar o poziție mai jos , însă nu a fost implicată niciun moment în lupta pentru primele locuri, aspirațiile fiind mult mai reduse. Echipa oaspete nu traversează o formă foarte bună, pierzând 4 din ultimele 5 partide disputate, meciuri în care a primit mereu cel puțin 29 goluri.

În primele 2 etape din Superlig, cele două formații au fost implicate în partide cu peste 60 goluri și mă aștept la un meci spectaculos și de această dată. Handbalul in Turcia este foarte rapid, astfel că linia de 55,5 goluri pare ușor de depășit.

Pont: peste 55,5 [email protected] 1.53 Betano

Ponturi pariuri pentru Veszpremi KKFT – Veszprem (19.00)

In runda a 4-a din Ungaria avem derby-ul local al orașului Veszprem, o partidă total dezechilibrată in care așteptăm de asemenea multe goluri.

Despre formația gazdă nu putem spune foarte multe lucruri, o echipă de mijlocul clasamentului care nu are probleme cu retrogradarea însă nici nu și-a depășit condiția.

Noul sezon a fost început bine, cu 2 victorii în primele 3 etape și o medie de peste 30 goluri înscrise pe meci, care ne dă speranțe pentru pontul propus astăzi.

De cealaltă parte, Veszprem este una dintre cele mai bune echipe din lume, și vine după ce a administrat prima victorie Barcelonei in Champions League, după 45 victorii consecutive.

După ce anul trecut a dezamăgit, pierzând chiar titlul în dauna celor de la Pick Szeged, nu mai este loc de pași greșiți pentru Veszprem care a început perfect sezonul, cu victorii pe linie in campionat și 103 goluri marcate, dar și cu victorii în Champions League contra Barcelonei și PSG.

Veszprem are un lot extraordinar, plin de vedete, astfel că oricine va intra dintre Nenadic, Omar, Maqueda, Manaskov, Lekai, Marguc sau Strlek poate marca destule goluri astfel încât pronosticul sa fie câștigător.

Pont: peste 58,5 goluri @ 1.50 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet handbal
Castigate: 9 din 18
Unitati: +700

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here