Biletul zilei handbal 05.09.2021

0

Biletul zilei handbal 05.09.2021 – După ce am pierdut incredibil biletul de ieri, la un singur gol, mergem în continuare pe același tip de pronostic, de această dată la două partide din handbalul european.

Ponturi pariuri handbal 05.09.2021

Ponturi pariuri HC Dobrogea Sud – Csurgoi (18.00)

Prima propunere vine din EHF European League, a doua competiție ca valoare din handbalul european, acolo unde reprezentanta noastră, HC Dobrogea Sud, joacă returul cu echipa maghiară Csurgoi. Meciul retur pleacă de la 27-23 pentru români.

Sub conducerea lui Cirkovic, HC Dobrogea Sud se apără senzațional in acest start de sezon, cel mai elocvent exemplu fiind partida din supercupă cu puternica echipă a lui Dinamo, in care au primit doar 18 goluri.

Noul antrenor al dobrogenilor pune mare accent pe organizarea defensivă, prelungind totodată atacurile până spre pasiv, în căutarea celor mai bune soluții.

Portarul Dan Vasile este într-o formă extraordinară, fiind principalul pion al echipei în primele meciuri ale sezonului.

HC Dobrogea Sud a primit în primele meciuri ale sezonului, 18 goluri cu Dinamo, 21 cu Politehnica și 23 cu adversara de azi, și nu mă aștept nici azi sa primească prea multe .

Csurgoi a terminat pe locul 5 sezonul in Ungaria, cea mai bună clasare din istorie, într-un campionat extrem de puternic.

Echipa nu se află în cea mai bună formă pierzând primele două partide ale sezonului în care nu a marcat mai mult de 23 goluri .

Toate indiciile duc spre o partidă în care Dobrogea Sud se va apăra agresiv, va prelungi atacurile in contextul avantajului din tur, astfel că mergem pe un meci cu puține goluri.

Pont : sub 53,5 goluri @ 1.53 Betano

Ponturi pariuri Vipers Kristiansand – Oppsal (19.00)

Chiar dacă am pierdut precedenta partidă în care am pariat pe ele, am ales din nou un meci în care este implicată campioana Europei, Vipers Kristiansand, de această dată în fața unei echipe mult inferioară, Oppsal.

Vipers este cea mai bună echipă din Norvegia și anul trecut a fost și din Europa, cu un atac incredibil de rapid care a distrus apărările adversarelor.

Echipa se bazează pe scheletul echipei naționale, îmbinând atât tinerețea cât și experiența și joacă un handbal modern, cu repuneri rapide și multe contraatacuri.

Oppsal este o echipă modestă, una dintre candidatele la retrogradare și nu stă prea bine la niciun capitol . Anul trecut, până la suspendarea campionatului, avea doar 5 puncte din 12 partide.

Este primul meci pentru Vipers in fața propriilor fani și cred că vom avea spectacol. Mă aștept la cel puțin 35 goluri marcate de gazde și la depășirea liniei de 57 goluri.

Pont : peste 57,5 goluri @ 1.53 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 5 din 10
Unitati: +237

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here