Biletul zilei handbal 05.10.2021

0

Biletul zilei handbal 05 octombrie 2021 – În perioada 05.10 – 09.10, la Jeddah, în Arabia Saudită, are loc o nouă ediție a Super Globe, campionatul mondial al cluburilor in handbalul masculin, la care participă în acest an 10 echipe de pe 6 continente.

Ponturi pariuri handbal 05.10.2021

Ponturi pariuri pentru Sidney University – Magdeburg (16.30)

Meciul care deschide Super Globe de anul acesta este cel dintre reprezentanta Oceaniei, Sidney University și Magdeburg, câștigătoarea EHF European League, a doua competiție ca valoare din handbalul european.

Sidney University a reprezentat continentul în Super Globe în ultimii ani, fiind o prezență constantă în această competiție în care a reușit o singură victorie din 19 partide, cea din 2015 contra celor de la Al Sadd.

Chiar și așa, echipa din Australia nu s-a făcut de râs, pierzând la diferențe acceptabile, indiferent de numele adversarului întâlnit.

Lotul deplasat la Jeddah cuprinde multi stranieri din numai puțin de 11 țări, nume precum Kai Dippe, Vegan Calvert, Raphael Burkard, Mateusz Matlach, Felipe Gregorio sau Halfdan Danielsson fiind destul de cunoscute.

Sidney University are in tot lotul doar 2 jucători din Australia.

De cealaltă parte, Magdeburg a devenit una dintre cele mai tari echipe din handbalul european, traversând o formă foarte bună, cu punctaj maxim în campionat și prestații solide in Europa.

Dacă anul trecut s-au mulțumit cu locul 3 în Bundesliga, se pare că anul acesta formația pregătită de Bennet Wiegert are forța să se lupte cu granzii Kiel și Flensburg pentru titlu.

Lotul arată foarte bine, mai ales după aducerea lui Saugstrup de la Aalborg și a lui Kay Smits de la Holstebro.

Diferența de valoare este mare în favoarea nemților, însă nu cred că acestia vor acoperi handicapul de 17,5 goluri propus de Betano.

Sidney University nu a pierdut niciodată în fața unei echipe europene la mai mult de 14 goluri diferență, chiar daca a întâlnit Kiel, Barcelona ori Veszprem.

Pont: Sidney University +17,5 goluri @ 1.87 Betano

Ponturi pariuri pentru Al Wehda – San Francisco (20.30)

În a doua partidă a zilei intră în competiție prima reprezentantă a gazdelor, Al Wehda, care are o partidă facilă împotriva americanilor de la San Francisco.

Al Wehda încearcă să repete performanța de acum 2 ani când a terminat pe locul 4, cea mai bună performanță din istorie pentru o echipă din Arabia Saudită și pentru asta ii are la dispoziție pe Frankis Marzo, unul dintre cei mai buni marcatori din handbalul mondial dar și pe cubanezul Angel Hernandez, un alt jucător care poate face ravagii în apărarea americanilor

Handbalul este un sport foarte iubit în țările arabe, acolo unde Qatar, Bahrain și chiar Arabia Saudită investesc multi petro dolari în căutarea performanței.

De cealaltă parte, San Francisco CallHeat este cea mai bună echipă din America de Nord și vine in premieră la acest Super Globe pentru a-și măsura forțele cu cele mai tari echipe din lume.

Lotul nu cuprinde jucători cunoscuți, majoritatea fiind tineri de la loturile Statelor Unite care au ocazia de a se face remarcați.

La fel ca și la partida precedentă, voi merge pe un handicap acoperit de formația mai slab cotată, diferența de 17 goluri fiind greu de obținut de Al Wehda.

Pont : San Francisco CallHeat +16,5 goluri @ 1.83 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 7 din 15
Unitati: +429

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here