Biletul zilei handbal 06.08.2021

0

Biletul zilei handbal 06 August 2021 – Handbalul feminin a ajuns și el la faza semifinalelor, Franța, Suedia, Norvegia și campioană en-titre Rusia, urmând să lupte pentru trofeu.

Ponturi pariuri handbal 06.08.2021

Ponturi pariuri pentru Franța F – Suedia F (11.00)

Franța și Suedia s-au calificat umăr la umăr din grupa B, iar acum își dispută un loc în marea finală

Handbalul francez este pe cai mari, atât echipa feminină cât și cea masculină fiind în lupta pentru medalii.


Sub conducerea aceluiași „nemuritor” Krumbholz, Franța a trecut fără probleme de Olanda în sferturi într-o partidă în care defensiva a mers perfect, olandezele marcând doar de 22 de ori .

Organizarea este punctul forte al franțuzoaicelor, care îmbină experiența unor jucătoare precum Pineau sau Leynaud, cu entuziasmul tinerelor Ntze Minko ori Foppa.

Franța a început greu turneul însă pare că a atins vârful de formă exact atunci când este cel mai important.


Deși nu erau printre favorite, Suedia a câștigat clar o grupă extrem de grea cu Rusia, Franța, Spania, Ungaria și Brazilia.

Scandinavele au început foarte bine turneul însă pe parcurs au arătat slăbiciuni ce pot fi speculate printr-o bună organizare defensivă.

Vedeta echipei la acest turneu a fost fără îndoială revelația Roberts, însă un aport important l-au avut și Blohm, Hangman sau Stromberg.


Cele două s-au întâlnit și în grupă, terminând la egalitate, însă într-o partidă eliminatorie văd Franța favorită fiind echipa mai experimentată la acest nivel.

Pont: victorie Franța @1.70 Betano

Ponturi pariuri pentru Norvegia F – Rusia F (15.00)

Norvegia și Rusia se întâlnesc în cea de-a doua semifinală de la Jocurile Olimpice într-o partidă ce se anunță extrem de echilibrată.

Norvegia a dominat handbalul mondial în ultimul deceniu și încearcă să încununeze aceasta generație de excepție cu încă un trofeu major, titlul olimpic.

Echipa pregătită de islandezul Heigeirsson este singura care a câștigat tot la acest turneu, cea mai mică diferență fiind de 2 goluri în partida cu Olanda.

Nora Mork, Oftedal, Frafjord, Jacobsen sau Dale sunt jucătoare de super clasă care pot face diferența.

Cu toate astea, Norvegia a arătat destule slăbiciuni in sferturi cu Ungaria, doar paradele din ultimele 10 minute ale veteranei de 41 ani Lunde consfințind calificarea.

Rusia este campioana olimpică en-titre și a venit la Tokyo cu obiectivul clar de a-și păstra trofeul.

După un început foarte slab, egal cu Brazilia și înfrângere la 10 goluri cu Suedia, rusoaicele au jucat din ce in ce mai bine și au trecut pe rând de Ungaria, Franța, Spania și Muntenegru în sferturi.

Rusoaicele au un grup foarte bun , cu Dmitrieva, Ana Sen, Makeeva sau vedeta Vyakhireva.

Deși pornește mare favorită, Norvegia nu va avea o misiune ușoară în fața Rusiei, o echipă combativă, cu jucătoare bune pe toate posturile.

Rusia a câștigat ultimul meci direct in finala mică a campionatului mondial și mă aștept să facă o figură frumoasă și în acest meci și să nu piardă la mai mult de 2 goluri.

Pont: Rusia (R.O.C) handicap +2,5 [email protected] Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 5 din 10
Unitati: +237

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here