Biletul zilei handbal 06.10.2021

0

Biletul zilei handbal 06 octombrie 2021 – Am pregătit pentru dumneavoastră o cotă de 2.61, formată dintr-un meci din Preliminariile Campionatului European de handbal feminin și un meci din cupa Germaniei la handbal masculin.

Ponturi pariuri handbal 06.10.2021

Ponturi pariuri pentru România F – Insulele Feroe F (18.30)

România își începe drumul in Preliminariile pentru Campionatul European cu o dublă contra Insulelor Feroe și Austriei, în care singura opțiune pentru tricolore este maximul de puncte .

Fără Cristina Neagu care face o „pauză” de un an, Adi Vasile are totuși destule variante la dispoziție, lotul arătând destul de bine cu Crina Pintea în prim plan, dar și cu alte jucatoare in formă bună precum Cristina Laslo, Bianca Tiron, Sorina Tîrcă sau Ana Maria Iuganu.

Insulele Feroe este o echipă destul de modestă care deși vine după două victorii cu Finlanda și Israel rămâne departe de lumea bună a handbalului.

Nordicele se apără agresiv și prelungesc mult atacurile, astfel că este probabilă și o partidă de „under”.

În lipsa Cristinei Neagu, principalul atu al României pare a fi pivotul celor de la Gyor, Crinea Pintea. Aceasta este și una dintre executantele loviturilor de la 7 m, dar poate marca destule goluri și din acțiune, fiind extrem de puternică pe semicerc.

In general, împotriva echipelor care se bazează mult pe forța fizică, Crina Pintea își folosește foarte bine atuurile și marchează destule goluri.

Pont: Crina Pintea – peste 4,5 goluri @ 1.80 Betano

Ponturi pariuri pentru Erlangen – Flensburg (20.30)

A doua partidă propusă vine din Cupa Germaniei la handbal masculin, acolo unde Flensburg, una dintre cele mai tari echipe din ultimul deceniu în handbalul european, se deplasează la Erlangen.

Gazdele sunt o echipă de mijlocul clasamentului, fără performanțe notabile și fără aspirații prea mari in noul sezon . Echipa s-a mișcat destul de bine după primele etape, având 5 puncte după 5 partide, deși a întâlnit echipe tari precum Kiel, Fuchse, Leipzig, Minden și chiar Flensburg.

De cealaltă parte, Flensburg pare in continuare să resimtă șocul pierderii titlului în ultima etapă la golaveraj și a început stagiunea slab, având doar 5 puncte după 4 etape de Bundesliga și doar 1 punct după 3 etape din Champions League.

Formația lui Maik Machulla pare totuși în revenire de formă în ultima săptămână, când a remizat cu PSG, iar apoi a învins foarte clar pe Lubecke la 17 goluri diferență.

Flensburg are un lot foarte bun, cu jucatori precum Wanne, Svan, Larsen Mensah ori Gottfridsson, astfel că evoluțiile și rezultatele trebuie sa revină la normal, iar această partidă cu Erlangen poate fi un bun prilej pentru a intra în formă. Merg pe victoria oaspeților la cel puțin 2 goluri.

Pont : victorie Flensburg (-1,5 goluri) @ 1.45 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet handbal
Castigate: 9 din 19
Unitati: +600

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here