Biletul zilei handbal 07.10.2021

0

Biletul zilei handbal 07 octombrie 2021 – Pariem pe semifinalele Super Globe, campionatul mondial al cluburilor din handbalul masculin, la o cotă finală de 3.01.

Ponturi pariuri handbal 07.10.2021

Ponturi pariuri pentru Magdeburg – Aalborg (18.15)

Prima semifinală din Super Globe aduce față în față două formații europene, Magdeburg câștigătoarea EHF European League și Aalborg, finalista Ligii Campionilor.

Magdeburg a primit o invitație la acest turneu, după ce a câștigat a doua competiție ca importanță din handbalul european și își propune chiar să câștige trofeul, forma din ultimele partide și lotul deplasat fiind argumente destul de puternice.

Formația germană a trecut fără probleme în precedentele două tururi de Sidney University și Al Wahda, meciuri în care a înscris 32, respectiv 35 goluri, însă adversara de astăzi va fi de cu totul alt calibru.

Magdeburg are doar 2 înfrângeri in ultimele 20 de partide disputate și odată cu aducerea lui Saugstrup și Smits poate sparge duetul Kiel- Flensburg din Bundesliga.

De cealaltă parte, Aalborg vine după un sezon extraordinar in care a câștigat totul pe plan intern și a ajuns până în finala Champions League.

Aalborg este un mix format din jucători scandinavi, din Danemarca, Suedia și Norvegia și este extrem de puternică, în special în ofensivă, acolo unde Claar, Barthold, Mollgaard , Juul sau Sandell pot marca lejer peste 5 goluri/meci.

Aalborg și Magdeburg sunt două formații extrem de spectaculoase, care neglijează faza defensivă și mă aștept la un meci cu multe goluri.

Aalborg a marcat peste 30 goluri în 17 din ultimele 20 partide disputate și cred că o va face și de această dată. Ieri, formația daneză a înscris 38 goluri cu Al Wehda.

Pont: Aalborg – peste 30,5 goluri @ 2.00

Ponturi pariuri pentru Pinheiros – Barcelona (20.30)

Pinheiros este reprezentanta Americii de Sud în această competiție și a trecut extrem de greu in partida din sferturile de finală, cu modesta Al Noor (34-33).

Echipa braziliană a arătat foarte rău în defensivă și dacă a primit 33 goluri de la Al Noor toată lumea se întreabă câte va primi de la Barcelona.

Barcelona este campioana Europei și cea mai spectaculoasă echipă din handbalul mondial în ultimii ani, cu o medie incredibilă de aproximativ 40 goluri/meci.

Barca vine după prima înfrângere din ultimul an, care a întrerupt o serie istorică de 49 victorii consecutive, însă rămâne principala favorită la câștigarea trofeului și în acest an .

Spaniolii au la dispoziție toate vedetele, Dika Mem , Richardson, Fabregas, Nguessan, Makuc sau Langaro și cred că va face spectacol în această semifinală. Barca a înscris 36 goluri ieri în partida cu Zamalek, o echipă cu o defensivă superioară formației braziliene.

Pont: peste 62,5 goluri @ 1.55 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 8 din 16
Unitati: +559

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here