Biletul zilei handbal 08.09.2021

0

Biletul zilei handbal 08 septembrie 2021 – Biletul zilei de astăzi are o cotă finală de 2.51 și este format din două partide din Danemarca, respectiv Ungaria.

Ponturi pariuri handbal 08.09.2021

Ponturi pariuri pentru Holstebro – GOG (21.30)

Holstebro și GOG sunt două echipe care reprezintă Danemarca in cupele europene, două forțe ale handbalului danez și chiar european.

Cele două formații au luptat anul trecut pentru titlu, au câștigat seriile în care au fost repartizate însă a trebuit să se mulțumească cu finala mică, câștigată de GOG.

Handbalul danez a devenit în ultimii ani foarte rapid, bazându-se pe multe contraatacuri și multe atacuri rapide, care aduc de regulă multe goluri în partidele din campionat.

Atât Holstebro cât și GOG au început sezonul cu multe goluri, marcând in weekend 35, respectiv 36 goluri în victorii care le-au adus calificarea mai departe în EHF European League.

Ultimele 5 partide directe au avut pe rând 66, 65, 61, 67, respectiv 62 goluri, astfel că fiind și începutul sezonului cred că avem șanse mari să depășim 60 goluri și astăzi.

Pont: peste 60,5 goluri @ 1.62 Betano.

Ponturi pariuri pentru Siofok F – Gyor F (19.00)

Siofok și Gyor deschid sezonul în Ungaria, într-o partidă care promite spectacol.

Siofok este a 3-a forță din campionatul maghiar, o echipă europeană, care vine însă după un sezon mai slab în care a terminat abia pe locul 7, însă a ajuns in semifinalele unei competiții europene.

Siofok este o echipă de totul sau nimic, o echipă extrem de spectaculoasă, in meciurile căreia rar se marchează sub 60 goluri.

În absolut toate meciurile disputate de Siofok in pregătire au fost foarte multe goluri, ajungându,-se chiar la 80 in meciul cu Vasas.

De cealaltă parte, Gyor este cea mai bună echipă din ultimul deceniu în handbalul european, o echipă care a dominat handbalul intern cât și Liga Campionilor, însă care anul trecut a pierdut titlul surprinzător în fața lui Ferencvaros și liga campionilor în fața celor de la Vipers.

Ca în fiecare an, Gyor pleacă cu ideea de a câștiga toate trofeele, iar partida cu Siofok poate arăta nivelul la care se află în acest inceput de sezon .

Gyor a avut anul trecut o medie de 36 goluri înscrise pe meci, cea mai mare din handbalul feminin european și cred că va continua pe aceeași linie, având la dispoziție vedete precum Oftedal, Blohm sau proaspăta campioană olimpică Ntze Minko.

Siofok – Gyor a produs in ultimii ani spectacol, ultima partidă disputată în luna aprilie aducând 68 de goluri.

Pont: peste 58,5 goluri @ 1.55 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 3 din 8
Unitati: +1

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
36 din 50 72% +1291.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here