Biletul zilei handbal 08.10.2021

0

Biletul zilei handbal 08 octombrie 2021 – După ce am pierdut dramatic biletul zilei de ieri, la un singur gol, ne luăm revanșa cu o cotă de 2.75 formată din 2 meciuri din Franța, respectiv Ungaria.

Ponturi pariuri handbal 08.10.2021

Ponturi pariuri pentru Veszprem – Kecskemeti (19.00)

Veszprem este una dintre echipele mele favorite, care de obicei nu mă dezamăgește in ceea ce privește golurile, în special în campionatul intern, acolo unde are punctaj maxim după 4 etape și o medie de 35 goluri/meci.

Gazdele au o mare revanșă de luat, după ce anul trecut au pierdut surprinzător titlul în fața lui Szeged și au fost eliminați prematur din Champions League.

Veszprem este una dintre cele mai puternice echipe din lume, a învins de curând pe propria arenă pe Barcelona și pe PSG și are la dispoziție un lot extrem de puternic cu Nenadic, Omar, Maqueda, Manaskov, Lekai, doar câteva dintre numele de top.

Despre Kecskemeti nu sunt multe de spus , o echipă modestă, ultima clasată după 5 etape, cu 0 puncte și 165 goluri primite.

Prevăd un nou galop de sănătate pentru Veszprem care să marcheze in jur de 40 goluri și să înverzească cota de 1.80.

Pont: peste 59,5 goluri @ 1.80 Betano

Ponturi pariuri pentru Nantes – Limoges (21.00)

Mergem pe goluri și în Franța, acolo unde Nantes, echipă cu pretenții, participantă an de an în cupele europene, joacă cu Limoges.

Nantes nu mai este chiar echipa din anii trecuți când lupta pentru câștigarea Ligii Campionilor, însă rămâne o formație de top in campionatul intern, una dintre favoritele la primele locuri și o echipă care în formă bună poate învinge pe oricine.

„Canarii” au în continuare în lot destule vedete, chiar daca la apusul carierei, Kiril Lazarov, Rivera, Nielsen, Cavalcanti sau Pechmalbec fiind câteva dintre numele cunoscute.

De cealaltă parte, Limoges este cea mai spectaculoasă echipă din acest debut de sezon, o echipă pentru care faza defensivă nu există, in meciurile căreia s-au înscris până acum în medie 64,5 goluri.

Limoges vine după meciuri cu 71, respectiv 70 goluri și sunt toate premisele să avem o nouă partidă cu multe goluri.

Nantes a înscris 34 goluri cu Montpellier și 33 cu Istres, astfel că mergem cu încredere pe over.

Pont: peste 60,5 goluri @1.53 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet handbal
Castigate: 9 din 18
Unitati: +700

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here