Biletul zilei handbal 09.10.2021

0

Biletul zilei handbal 09 octombrie 2021 – Pentru astăzi am ales două partide de la Super Globe, campionatul mondial al cluburilor din handbalul masculin, unde mizăm pe favorite la o cotă combinată de 2.09.

Ponturi pariuri handbal 09.10.2021

Ponturi pariuri pentru El Zamalek – Al Wehda (16.00)

Prima propunere vizează meciul de clasament între campioana Africii, El Zamalek și reprezentanta gazdelor Al Wehda.

El Zamalek a avut marea neșansă să joace cu Barcelona în sferturile de finală și a ratat astfel oportunitate să se califice în semifinale, fiind nevoită să joace doar pentru clasament.

Africani au arătat bine la acest turneu, pierzând greu cu campioana Europei, 36-32 după ce au condus chiar și la 5 goluri, iar apoi învingând la 19 goluri diferență pe Sidney University, cea mai mare diferență din acest turneu.

Zamalek este reprezentanta unui handbal intr-un continuu progres, cel egiptean, lotul fiind format în principal din jucătorii naționalei care a învins la ultimele turnee importante, Germania sau Norvegia.

De cealaltă parte, saudiții de la Al Wehda au dezamăgit, în special în meciul de ieri când au făcut doar egal cu amatorii australieni, dar și în partida cu Aalborg pierdută la 8 goluri.

Fără cei mai buni jucători din lot, qatarezul Marzo și Angel Hernandez, echipa gazdă are slăbiciuni mari, în special în faza ofensivă, și nu mă aștept să înscrie prea multe goluri.

Am văzut ambele echipe la lucru și diferența de valoare mi se pare destul de mare în favoarea celor de la El Zamalek.

Pont: Victorie El Zamalek -3,5 goluri @ 1.44 Betano

Ponturi pariuri pentru Barcelona – Magdeburg (20.30)

Finala Super Globe din acest an este una preconizată de mai toți specialiștii și aduce față în față pe Barcelona și Magdeburg.

Se întâlnesc câștigătoarele celor două trofee din handbalul european sezonul trecut, Champions League și EHF European League.

Barcelona a defilat in primele 2 meciuri de la acest turneu, marcând 75 goluri în condițiile în care a odihnit mulți titulari in repriza a doua cu Pinheiros.

Am tot analizat formația spaniolă in ultimele luni, o echipă extrem de puternică și spectaculoasă, cu o medie de aproximativ 40 goluri pe meci și o bancă de nivelul titularilor care poate face oricând diferența.

Chiar și după plecarea lui Xavi Pascual, Barcelona a păstrat aceeași filozofie, cu contraatacuri rapide și un tempo ridicat pe toată durata partidei.

Magdeburg a progresat extrem de mult in ultimii ani, iar victoria cu Aalborg din semifinale a arătat că nemții au ajuns una dintre cele mai puternice echipe din Europa.

După ce au stat ani la rând în umbra granzilor din Bundesliga, Kiel și Flensburg, odată cu achizițiile Saugstrup și Smits, se pare că Magdeburg are puterea de sparge acest duo și de a ajunge din nou în Liga Campionilor.

Barcelona este cea mai bună echipă din handbalul masculin mondial și cred că va demonstra din nou asta în acest meci. Catalanii au oprit de curând o serie de 49 victorii consecutive și au pierdut un singur meci în tot anul 2021.

Magdeburg este o echipă bună însă nu are experiența meciurilor de acest nivel. Merg pe victoria Barcelonei la cel puțin 2 goluri diferență.

Pont: victorie Barcelona -1,5 goluri @1.45 Betano.

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 8 din 16
Unitati: +559

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here