Biletul zilei handbal 10.09.2021

0

Biletul zilei handbal 10 septembrie 2021 – Multe partide interesante în acest weekend in handbalul european, iar noi ne facem încălzirea cu două meciuri în care golurile nu trebuie să lipsească . Cota finala 2.51.

Ponturi pariuri handbal 10.09.2021

Ponturi pariuri pentru Dinamo – Universitatea Cluj (18.00)

După dezamăgirea pierderii supercupei cu HC Dobrogea Sud, mașinăria de handbal pe care Xavi Pascual vrea sa o construiască la Dinamo pare că incepe să se contureze, primele două etape fiind victorii la pas cu Minaur și Bacău, cu 33, respectiv 35 goluri marcate.

Dinamo este la alt nivel in acest an față de toate celelalte echipe, adevărata miză pentru dulăi fiind Liga Campionilor, acolo unde Dinamo va juca cu cele mai importante echipe din Europa, Barcelona, PSG sau Kielce.

Dinamo poate alinia cel puțin 2 echipe în acest moment, lotul fiind plin de vedete, cu Ghionea, Sorhaindo, Bannour, Alouini, Shebib și lista poate continua.

Universitatea Cluj-Napoca a revenit rapid pe prima scenă a handbalul românesc, însă singurul obiectiv realist este evitarea retrogradării.

După ce au pierdut clar cu Suceava în prima rundă când au primit 37 de goluri, Universitatea a reușit surpriza învingând pe Politehnica Timișoara.

Meciurile Dinamo – Universitatea Cluj-Napoca au fost mereu adevărate spectacole, ultimul meci direct aducând chiar recordul de goluri pentru Liga Zimbrilor, 88 de goluri (50-38).

Merg pe o partidă în care se vor marca cu ușurință peste 58.5 goluri.

Pont: peste 58,5 [email protected] 1.60 Betano

Ponturi pariuri pentru Szeged – NEKA (19.00)

Pick Szeged a dat lovitura sezonul trecut când a reușit să oprească hegemonia celor de la Veszprem, câștigând dramatic meciul decisiv al finalei cu 37-36.

Szeged este o echipă de top a Europei, participantă in fazele superioare ale Ligii Campionilor, care practică un handbal spectaculos, cu multe goluri pe faza de contraatac.

Szeged a avut anul trecut o medie de aproximativ 35 goluri marcate pe propria arenă și cred că va fi și anul acesta pe aceeași linie, evoluțiile din perioada de pregătire și din primele două etape fiind extreme de solide cu o medie de 40 goluri/meci.

NEKA este o nou promovată cu un joc spectaculos, care debuteaza in noul sezon sezon chiar în arena campioanei. Oaspeții par victime sigure, însă cu siguranță vor intra pe parchet cu ambiție și vor contribui la spectacol.

Pont: peste 59,5 goluri @1.57 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet handbal
Castigate: 8 din 16
Unitati: +372

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here