Biletul zilei handbal 10.10.2021

0

Biletul zilei handbal 10 octombrie 2021 – Încercăm sa depășim perioada mai slabă, cu un bilet de cotă 2.63 la Superbet, ce are potențial mare de reușită.

Ponturi pariuri handbal 10.10.2021

Ponturi pariuri pentru Universitatea Cluj-Napoca – Steaua București ( 18.00)

Prima propunere a zilei vizează meciul din Liga Zimbrilor între Universitatea Cluj-Napoca și Steaua București, două echipe cu aspirații diferite în acest sezon.

Universitatea Cluj-Napoca este o nou promovată pe prima scenă, însă are șanse destul de mici să rămână prea mult aici, nivelul in handbalul românesc de club crescând destul de mult în ultimele sezoane.

Clujenii au o echipă formată exclusiv din tineri, iar lipsa de experiență se vede în special pe faza defensivă, astfel în primele 6 etape din campionat studenții au încasat numai puțin de 205 goluri, o medie de peste 34 goluri primite pe meci.

De cealaltă parte, Steaua a început perfect sezonul, cu victorii pe linie, însă cu excepția celor de la Focșani adversarii au fost modești.

Steaua are o echipă interesantă în acest an, sub conducerea lui Ștefan Laufceag și cu noile achiziții Șomlea, Hanțaru sau Șandru fiind una dintre favoritele la primele poziții.

Universitatea este cea mai bună încasatoare din ligă, o echipă care neglijează total defensiva și după 37 goluri primite cu Suceava, 46 cu Dinamo, 36 cu CSM București și 38 cu Potaissa Turda, cred că și Steaua va înscrie cel puțin 32 goluri.

Pont: Steaua București – peste 31,5 goluri @ 1.75 Superbet

Ponturi pariuri pentru Austria F – România F (19.10)

A doua recomandare vine de la meciul selecționatei României din Preliminariile campionatului european de handbal feminin, meci care se dispută la Viena de la ora 19.10.

Austria vine după o înfrângere în prima partidă din grupă, 22-27 cu puternica reprezentativă din Danemarca, un meci în care a jucat însă foarte bine, diferența fiind făcută de experiența danezelor in ultimele 5 minute.

Sub conducerea antrenorului de origine română Herbert Muller, Austria traversează o perioadă bună, înfrângerea de la Copenhaga fiind prima in ultimele 6 partide oficiale, perioadă în care a obținut și calificarea la campionatul mondial.

Austria nu are mari vedete in lot, Sonja Frey fiind liderul acestei generați care se bazează în special pe forța colectivă.

România a obținut o victorie logică în prima partidă din grupă, 26-19 cu Feroe la Mioveni, însă rezultatul poate fi considerat nedrept pentru Feroeze, dacă ne gândim că diferența pe parcursul întregii partide a alternat între 1 și 3 goluri.

Fără Cristina Neagu care a ales sa facă o pauză din circuitul echipei naționale, România are mari probleme in ofensivă și trăiește în special prin Crina Pintea foarte bună pe semicerc și prin execuțiile de la distanță ale unor jucătoare ca Bianca Bazaliu sau Mădălina Zamfirescu.

Punctul forte al României pare a fi poarta, acolo unde Dumanska și Daciana Hosu oferă destulă încredere.

Ambele echipe suferă în ofensivă și mă aștept la un meci tacticizat și la puține goluri de ambele părți. România pare favorită însă eu voi merge pe un meci de „Under”.

Pont : sub 55,5 goluri @ 1.50 Superbet

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 7 din 14
Unitati: +529

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here