Biletul zilei handbal 11.09.2021

0

Biletul zilei handbal 11 septembrie 2021 – Am câștigat fără probleme biletul de ieri și sperăm să mergem și astăzi pe aceeași linie, cu o cotă finală de 2.83 din handbalul feminin.

Ponturi pariuri handbal 11.09.2021

Ponturi pariuri pentru SCM Râmnicu Vâlcea F – CSM Cetate Deva F (18.00)

Partidă total dezechilibrată la Vâlcea, acolo unde echipa locală SCM întâlnește pe CSM Cetate Deva, principala candidată la retrogradare.

Chiar daca a pierdut câteva jucătoare importante care au ales să plece spre proiectul Rapidului, Diana Ciucă, Alicia Fernandes ori Marta Lopez și mai ales pe antrenorul Florentin Pera care a plecat la CSK Moscova, Râmnicu Vâlcea rămâne una dintre formațiile tari ale campionatului, o pretendentă clară la cupele europene.

Sub conducerea antrenorului secund de până acum, Goran Kurtes, vâlcencele practică un handbal modern și de obicei marchează multe goluri, având în lot marcatoare pur sânge precum Liscevic, Glybko sau Elghaoui.

CSM Deva pare victimă sigură într-o ligă a Florilor din ce in ce mai puternică de la an la an . Nou promovata are un buget redus, nu a făcut achiziții de marcă în pauza competițională și a pierdut clar primele partide ale sezonului, la 7 goluri cu Stiința București și la 12 cu Rapid.

Așa cum spuneam, mai ales pe proprie arenă, Vâlcea marchează mult, având jucătoare care preferă jocul rapid și contraatacul. CSM Deva este adversarul perfect pentru gazde și cred că va primi peste 32 goluri.

Pont: Râmnicu Vâlcea – peste 32,5 goluri @1.80 Betano

Ponturi pariuri pentru Gyor F – Kristiansand F (19.00)

Fără îndoială partida zilei in handbalul european este meciul dintre Gyor și Vipers Kristiansand, ultimele două câștigătoare ale Ligii Campionilor in handbalul feminin și două dintre principalele favorite și în acest an.

După ce a dominat in ultimul deceniu handbalul european, Gyor a pierdut sezonul trecut atât Champions League, terminând pe locul 3, cât și campionatul intern, fiind depășită surprinzător de Ferencvaros.

Cu un lot extrem de bun la dispoziție din care strălucesc Oftedal, Blohm sau proaspăta campioană olimpică Ntze Minko, echipa maghiară nu are voie să mai facă pași greșiți anul acesta, iar un meci mai potrivit decât cel cu campioana Europei pentru deschiderea sezonului de Champions League nu se putea.

Gyor este o echipă ultra ofensivă, care păstrează un tempo ridicat pe toată durata partidei și a marcat în ultimele două meciuri 83 de goluri.

Vipers Kristiansand a reușit sezonul trecut surpriza și deși pornea cu ultima șansă în final four-ul de la Budapesta, s-a impus fără probleme atât cu CSK Moscova cât și cu Brest în finală în partide în care a marcat 33, respectiv 34 goluri, enorm pentru meciuri cu asemenea miză.

Vipers se bazează pe nucleul naționalei Norvegiei, și îmbină atât experiența cât și tinerețea și entuziasmul.

Echipa din Norvegia are 9 partide consecutive in care a înscris peste 30 de goluri, indiferent că meciul a fost amical sau oficial.

Limita de goluri fixată de bookmakeri pentru această partidă mi se pare prea jos și vom încerca să profităm de acest aspect.

Pont: peste 52,5 goluri @1.57 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet handbal
Castigate: 8 din 16
Unitati: +372

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here