Biletul zilei handbal 12.10.2021

0

Biletul zilei handbal 12 octombrie 2021 – Într-o perioadă în care toți ochii sunt ațintiți pe fotbal, noi continuăm ponturile din handbalul european cu 2 meciuri din Peninsula iberică și o cotă de 2.13.

Ponturi pariuri handbal 12.10.2021

Ponturi pariuri pentru Granollers – Barcelona (20.00)

Granollers a impresionat sezonul trecut când a terminat pe locul 4 în Liga Asobal și a avut a 2-a medie de goluri înscrise în competiție după Barcelona.

Gazdele au fost însă eliminate foarte repede din EHF European League de Kadetten, cu 2 înfrângeri in care a primit 36, respectiv 32 goluri.

Campioana Europei a înregistrat a doua înfrângere din ultimele 2 săptămâni (28-33) cu Magdeburg in finala Super Globe, asta după ce nu pierduse absolut niciun meci în tot anul 2021 și înregistrase un record 49 de victorii consecutive.

Barcelona se deplasează la Granollers, acolo unde a câștigat ultimele 19 partide directe și a înscris peste 30 goluri în 18 dintre ele.


Chiar dacă Xavi Pascual a renunțat la echipă, Barcelona a păstrat același stil ultra ofensiv, cu repuneri rapide și foarte multe goluri marcate.


În 4 din ultimele 5 meciuri directe între cele două echipe s-au înscris cel putin 62 goluri, astfel că limita de 59,5 goluri pare ușor de depășit.

Pont: peste 59,5 goluri @1.50 Betano

Ponturi pariuri pentru Madeira – SPC Horta (21.30)

Am ales și un meci din Portugalia, acolo unde Madeira primește vizita celor de la SPC Horta.

Madeira este departe de performanțele din trecut când lupta la titlu și a ajuns o formație de mijlocul clasamentului care a încheiat sezonul trecut pe locul 6.

Formația din insulă își câștigă de obicei meciurile de pe propriul teren cu formațiile considerate mai slabe și a început sezonul cu 2 victorii din 4 partide.

De cealaltă parte, SPC Horta a început mai târziu sezonul din cauza cazurilor de Covid și a pierdut destul de clar 38-25 meciul cu Porto din prima etapă.

Oaspeții sunt o echipă modestă, care luptă pentru evitarea retrogradării și care nu emite prea mari pretenții in meciurile cu echipele de top.

Madeira a câștigat ultimele 7 partide de pe teren propriu cu Horta, toate la diferențe mai mari de un gol. Chiar dacă valorile s-au mai echilibrat în ultimii ani, Madeira este în continuare echipa superioară și cred că va câștiga.

Pont: Madeira (-1,5 goluri ) @ 1.42 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 9 din 17
Unitati: +800

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here