Biletul zilei handbal 13.10.2021

0

Biletul zilei handbal 13 octombrie 2021 – Astăzi incepe o nouă etapă de Champions League în handbalul masculin, iar noi v-am pregătit o cotă de 3.13 bazată pe numărul de goluri înscrise de echipele favorite.

Ponturi pariuri handbal 13.10.2021

Ponturi pariuri pentru Kiel – PPD Zagreb (19.45)

Meci ușor la prima vedere pentru Kiel pe propria arenă cu Zagreb, o partidă în care campioana Germaniei ar trebui să își consolideze media de aproximativ 35 goluri pe meci și să mai adauge 2 puncte în clasament.

Kiel este una dintre cele mai bune echipe din Europa, câștigătoarea de acum 2 ani a Champions League și echipa care domină handbalul masculin german în ultimul deceniu.

Kiel are o singură înfrângere în acest sezon, cea din deplasare cu Montpellier, obținând în rest 5 victorii și un egal în campionat și 2 victorii concludente în Champions League, cu Elverum și Brest.

Daca în alți ani impresiona in special prin organizarea defensivă , Kiel a devenit o formație spectaculoasă, în primele 3 partide din grupă fiind înscrise în meciurile jucate de nemți nu mai puțin de 207 goluri, adică o medie incredibilă de 39 goluri/meci.

PDP Zagreb este o prezență constantă în această competiție însă fără rezultate notabile, luptând in general pentru ultimele locuri din grupă.

Croații au obținut un egal cu Elverum în etapa precedentă, după ce au fost învinși la 9 goluri de Szeged și 10 de Aalborg în primele două runde.

Diferența de valoare este evidentă în favoarea nemților, care strălucesc în ofensivă prin Ekberg, Sagosen, Reinkind sau Weinhold și mă aștept să înscrie peste 32,5 goluri.

Pont: Kiel – peste 32,5 goluri @1.78 Betano

Ponturi pariuri pentru Aalborg – Meskhov Brest (19.45)

De la aceeași oră se dispută o altă partidă cu o favorită certă, meciul dintre Aalborg și Meskhov Brest.

Aalborg a devenit una dintre cele mai bune echipe din lume, totul culminând cu finala Champions League disputată anul trecut.

Danezii au adus la echipa campioană vedetele din zonă, echipa fiind formată în exclusivitate din jucători danezi, suedezi și norvegieni.

Vicecampioana Europei a început bine sezonul , cu victorii clare la peste 10 goluri contra lui Montpellier și Zagreb și vine după locul 3 obținut la Campionatul mondial al cluburilor.

Meskhov Brest este campioana din Belarus, o echipă bună a Europei însă departe de top. Oaspeții se bazează în special pe jucători din estul Europei, Vranjes, Skube sau Santalov fiind cei mai buni jucători ai formației alături de francezul Bonnefond.

Brest nu prea emite pretenții atunci când joacă cu echipele net superioare și mă aștept la o victorie lejeră a celor de Aalborg.

Meskhov Brest a primit 35 goluri de la Vardar în precedenta deplasarea europeană și mă aștept la un scenariu asemănător și astăzi. Pe propria arenă, Aalborg înscrie de regulă multe goluri, astfel că limita de 32,5 goluri pare ușor de depășit.

Pont: Aalborg – peste 32,5 goluri @ Betano.

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet handbal
Castigate: 9 din 19
Unitati: +600

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here