Biletul zilei handbal 14.10.2021

0

Biletul zilei handbal 14 octombrie 2021 – Pentru biletul zilei de astăzi vă propunem două partide în care sunt implicate unele dintre cele mai puternice echipe din lume, Barcelona și PSG. Cotă finală 2.76.

Ponturi pariuri handbal 14.10.2021

Ponturi pariuri pentru Barcelona – Dinamo București (21.45)

Barcelona își continuă parcursul european, cu un meci care nu ar trebui sa îi pună mari probleme, un meci împotriva campioanei României, Dinamo București.

Echipa care părea invincibilă și care a stabilit un record greu de egalat înregistrând 49 victorii consecutive a început să își arate și unele slăbiciuni, fiind învinsă de două ori în ultimele două săptămâni, de Veszprem și Magdeburg.

Chiar și așa, Barcelona rămâne principala favorită și în acest an la trofeul Champions League, având un lot extraordinar cu Dika Mem, Richardson, Fabregas, Nguessan, Makuc sau Langaro printre vedete.

Pe propria arenă Barcelona înscrie extrem de mult, având sezonul trecut o medie în jur de 40 goluri/meci.

Achizițiile din ultimii ani și investițile consistente făcute la Dinamo au adus până la urmă campioana României acolo unde își dorea, la masa celor bogați, gata să se lupte cu cele mai puternice echipe din Europa.

Dacă după victoria cu Vive Kielce lumea deja visa chiar la calificarea mai departe, dinamoviștii au fost aduși repede cu picioarele pe pământ de PSG care le-a înscris numai puțin de 41 de goluri, după care a venit și o înfrângere pe propria arenă cu Porto.

Sub conducerea lui Xavi Pascual, sosit chiar de la Barcelona în vară, Dinamo arată bine și poate alinia o echipă competitivă cu care să nu se facă de râs.

Saed Heidaridad, portarul care a făcut minuni sezoanele trecute este incert, ceilalți jucători importanți fiind apți, in frunte cu Sorhaindo, Dissinger Alex Pascual, Bannour, Alouini, Shebib ori Ghionea.

Chiar daca Dinamo a progresat mult, mă aștept la un meci asemănător celui de la Paris, cu multe goluri în poarta dulăilor Barcelona este cea mai spectaculoasă echipă din handbalul european și mizez cu încredere pe depășirea liniei de 61,5 goluri.

Pont: peste 61,5 goluri @1.55 Betano

Ponturi pariuri pentru PSG – Motor Zaporozhe (21.45)

A doua propunere vine de la un meci cu aceleași caracteristici, un meci între o favorită la câștigarea trofeului, PSG și Motor Zaporozhe, o echipă bună care nu poate emite însă prea mari pretenții.

PSG Handbal este asemeni echipei de fotbal, cea mai bogată echipă din handbalul european, o echipă care plătește salarii enorme și are un lot extraordinar din care face parte și supervedeta Mikel Hansen, considerat cel mai bun jucător din lume în ultimii ani, dar și frații Karabatic ori Remili.

PSG a ajuns mai mereu in ultimul deceniu în final four, însă nu a reușit niciodată să câștige trofeul, deși de multe ori a pornit ca favorită certă.

După primele 3 partide din grupă, campioana Franței are doar 3 puncte, obținute după o victorie clară cu Dinamo, un egal cu Flensburg și o înfrângere dramatică la Veszprem după ce a condus tot meciul.

Pe propria arenă PSG a pierdut un singur meci din ultimele 25 disputate, iar în 5 din ultimele 6 partide a înscris cel puțin 41 de goluri, lucru care spune multe despre forța ofensivă a francezilor.

Motor Zaporozhe este campioana Ucrainei, o echipă care joacă constant in grupele Champions League, însă fără mari rezultate.

Ucrainienii se bazează în special pe jucători din propria pepinieră, însă are și câțiva stranieri, spaniolul Molina, croatul Sebetic, rusul Vasilev și mai ales uriașul Bokhan din Belarus, acesta fiind deja o senzație a handbalului european.

Motor are o victorie cu Porto în prima etapă, după care a pierdut cu Barcelona și Vive Kielce.

Diferența de valoare este mare în favoarea francezilor și așa cum spuneam, PSG are o forță ofensivă extraordinară pe propria arenă, fiind alături de Barcelona, una dintre echipele care marchează des in jur de 40 goluri. Limita de 33,5 goluri pare foarte ușor de depășit de gazde, iar cota oferită de Betano este foarte bună.

Pont: PSG – peste 33,5 goluri @ 1.78 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 9 din 17
Unitati: +800

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here