Biletul zilei handbal 15.09.2021

0

Biletul zilei handbal 15 septembrie 2021 – Astăzi debutează cea mai puternică competiție intercluburi din handbalul masculin, iar noi vă propunem 2 pronosticuri și o cotă finală de 2.20.

Biletul Zilei din Handbal

Ponturi pariuri handbal 15.09.2021

Ponturi pariuri pentru Meskhov Brest – Kiel (20.00)

Meskhov Brest și Kiel sunt două echipe obișnuite cu Liga Campionilor, care au însă obiective total opuse in acest an, ținând cont de cum arată loturile și jocul celor două.

Campioana din Belarus pare mai slabă decât în anii trecuți și a început prost sezonul, terminând abia pe locul 4 final four-ul din SEHA Liga, un fel de cupă balcanică la care acum două sezoane a participat și Steaua.

Nu neapărat rezultatul a nemulțumit, Brest înregistrând 2 înfrângeri, ci mai ales jocul, finala mică cu Motor fiind pierdută la 12 goluri diferență.

Brest nu mai are in lot vedetele din trecut, bazându-se în special pe jucători din est, Malus, Vranjes, Santalov, Kasparek și Bonnefond fiind singurii stranieri.

Kiel a câștigat acum 2 ani Liga Campionilor și are același obiectiv și în acest an, lupta fiind însă extrem de grea cu coloșii Barcelona sau PSG.

După ce a câștigat titlul în Germania la golaveraj, nemții au început bine și noul sezon, câștigând toate meciurile in care au marcat de fiecare data cel puțin 30 goluri.

Dacă ne uităm pe foaie, Kiel arată mult mai bine, cu Sagosen, Ekberg, Duvnjak Jacobsen sau Zarabec, jucători de mare valoare care pot fi decisivi in momentele cheie.

Deși a avut mereu meciurile grele în Belarus, cred că de această dată Kiel se va impune fără emoții și am ales un handicap de 2,5 goluri.

Pont: victorie Kiel (-2,5 goluri) @ 1.47 Betano

Ponturi pariuri pentru PPD Zagreb – Aalborg (21.45)

A doua propunere vine din Croația, acolo unde campioana PPD Zagreb joacă cu finalista de anul trecut, Aalborg.

PPD Zagreb și-a făcut un nume in handbalul european în ultimii ani, în special datorită defensivei de fier cu care a blocat echipele de top ale Europei. Stilul s-a cam schimbat , astfel că limitele de goluri ne pot aduce profit.

Zagreb se bazează pe scheletul echipei naționale a Croației, cu Cupic, Ivic, Musa sau Cavar in prim plan și cu un singur stranier, maghiarul Leimeter.

Croații au pierdut dramatic finala din SEHA Liga, fiind în învinși la loviturile de la 7 m de Veszprem după ce au câștigat prin aceeași metodă cu Meskhov Brest în semifinale.

Aalborg este finalista de anul trecut din Champions League și vine după un sezon de vis in care a câștigat tot pe plan intern și a ajuns până în finala celei mai puternice competiții inter cluburi.

Stilul danezilor este extrem de spectaculos, cu o medie de peste 33 goluri înscrise pe meci, cu contraatacuri rapide și un tempo ridicat.

Echipa este un mix format din vedetele finalistelor campionatului mondial, Danemarca și Suedia, cu Claar, Sandell, Nielsen sau Molgaard in prim plan.

Toate meciurile disputate de Aalborg în acest sezon au avut cel puțin 57 de goluri, astfel că fiind și primul meci din grupă, cred că limita de 52 goluri va fi depășită cu ușurință.

Pont: peste 52,5 goluri @ 1.50 Betano

Biletul zilei handbal 15.09.2021

screenshot 20210915 0719002

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 5 din 10
Unitati: +237

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here