Biletul zilei handbal 15.10.2021

0

Biletul zilei handbal 15 octombrie 2021 – Pentru biletul zilei de vineri am ales două meciuri din Asobal și Starligue, două dintre cele mai importante campionate ale Europei. Cotă finală 2.71.

Ponturi pariuri handbal 15.10.2021

Ponturi pariuri pentru Limoges – St. Raphael (21.00)

Ne așteptăm la un meci spectaculos în Starligue, campionatul Franței la handbal masculin, acolo unde Limoges primește vizita celor de la St. Raphael de la ora 21.00.

Limoges a fost echipa în meciurile căreia s-au înscris cele mai multe goluri în acest debut de sezon, numai puțin de 314 in 5 etape, adică o medie de aproape 63 goluri/meci, medie care cred că va fi îmbunătățită în meciul cu St.Raphael.

Echipa gazdă a reușit o victorie importantă etapa trecută, reușind să se impună în deplasare la Nantes, meci în care slovenul Dolenec a fost din nou decisiv și pare că nu va avea probleme cu retrogradarea.

De cealaltă parte, St. Raphael este o echipă de tradiție în Franța care nu a mai reușit însă în ultimele sezoane să-și depășească condiția, alternând la jumătatea clasamentului. După primele 5 etape oaspeții au acumulat 7 puncte, însă au fost extrem de inconstanți, variind evoluțiile bune precum cea de la Montpellier, cu cele foarte slabe precum înfrângerea cu Saran.

Limoges joacă foarte rapid, păstrează un tempo ridicat pe toată durata partidei și lasă multe spatii în defensivă, spații de care St.Raphael poate profita.

Ultimele 2 partide directe au avut 60, respectiv 65 goluri și mă aștept ca limita de 58,5 goluri sa fie depășită cu ușurință.

Pont: peste 58,5 goluri @1.55 Betano

Ponturi pariuri pentru Bidasoa Irun – La Rioja (22.00)

Pentru a doua propunere ne îndreptăm atenția către Liga Asobal, acolo unde avem un meci tare între Bidasoa Irun și La Rioja.

Bidasoa Irun este vicecampioana Spaniei și o reprezentantă constantă a țării în competițiile europene. Într-un campionat în care Barcelona domină autoritar, locul 2 este o performanță extrem de importantă, nivelul fiind ridicat, cu multe echipe cu pretenții precum Ademar, Granollers sau chiar adversara din acest meci, La Rioja.

După primele 6 etape, gazdele au acumulat 7 puncte, pierzând cum era de așteptat cu Barcelona dar și cu Ademar etapa trecută, când au primit numai puțin de 34 goluri.

Bidasoa Irun are o echipe solidă, în care se disting chilianul Salinas, brazilianul Da Silva ori Azkue.

De cealaltă parte, La Rioja este de asemenea o obișnuită a primelor poziții, terminând sezonul trecut pe locul 3.

Pe același loc se află oaspeții și acum, cu 8 puncte după 6 etape și cu un atac foarte bun, o medie de aproximativ 33 goluri înscrise pe meci .

La Rioja a înscris cel puțin 27 goluri în toate meciurile disputate până acum și are șanse mari să o facă și contra celor de la Bidasoa Irun.

Recunoscută pentru defensiva foarte bună în trecut, Bidasoa Irun a arătat suficiente slăbiciuni în cele două meciuri tari pe care le- a avut primind 66 de goluri în meciurile cu Barca și Ademar.

Pont: La Rioja peste 26,5 goluri @ 1.75 Betano.

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet handbal
Castigate: 9 din 20
Unitati: +500

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here