Biletul zilei handbal 16.09.2021

0

Biletul zilei handbal 16 septembrie 2021 – Continuăm ponturile din Liga Campionilor la handbal masculin și vă propunem 2 pronosticuri cu șanse destul de mari de reușită la o cotă totală de 2.16.

Biletul Zilei din Handbal

Ponturi pariuri handbal 16.09.2021

Ponturi pariuri pentru Dinamo București – Vive Kielce (19.45)

Astăzi este momentul în care Dinamo culege roadele pentru tot ceea ce a reușit în ultimul deceniu când a dominat handbalul intern și a făcut mereu o figură frumoasă în Europa, momentul in care se așează la masa bogaților împreună cu cele mai tari echipe din Europa.

Antrenați de Xavi Pascual, câștigătorul Ligii Campionilor in sezonul trecut cu Barcelona, „dulăii” debutează contra celor de la Vive Kielce, campioana Poloniei și o echipă obișnuită chiar cu fazele superioare ale competiției.

După ce au pierdut surprinzător supercupa cu Dobrogea Sud, mașinăria de handbal pe care Pascual încearcă să o creeze începe să meargă, Dinamo reușind 3 victorii clare în campionat și o medie de 37 goluri/meci.

Antrenorul spaniol are soluții, lotul lui Dinamo arătând foarte bine cu Sorhaindo, Bannour, Alouini, Shebib, Ghionea, Nantes ori Humet și cu același magnific Saed Heidaridad în poartă.

Vive Kielce este unul dintre granzii din handbalul masculin european, câștigătoarea Ligii Campionilor in 2016 și locul 3 în 2019. Polonezii sunt foarte puternici pe ambele faze și pleacă drept mari favoriți în această partidă, cu Alex Dujshebaev marea vedeta a Spaniei în prim plan, dar și cu Dylan Nahi, cel mai important transfer din acest an în handbalul european, venit de la PSG.

Kielce are față de Dinamo avantajul omogenității, fiind antrenată de 8 sezoane de Dujshebaev Senior, care schimbă foarte puțin de la un sezon la altul. Chiar și așa, având în vederea atmosfera extraordinară pe care fanii dinamoviști o creează și faptul că este primul meci din acest sezon de Champions League nu cred că Dinamo poate pierde la mai mult de 7 goluri acest meci.

Xavi Pascual își cunoaște adversarul, știe să pregătească astfel de meciuri, iar jucătorii pe care Dinamo ii are in acest an la dispoziție au experiența jocurilor europene.

Pont : Dinamo București handicap +7,5 goluri @1.42 Betano

Ponturi pariuri pentru Veszprem – PSG (19.45)

Două dintre favoritele la câștigarea trofeului se întâlnesc în prima etapă în această grupă a „morții” din care face parte și Dinamo, iar noi așteptăm spectacol și foarte multe goluri înscrise.

Veszprem încearcă să se revanșeze după ce anul trecut a pierdut totul, calificarea în play off-ul Champions League dar mai ales titlul în fața marii rivale Pick Szeged.

Maghiarii arată în continuare bine, fiind o multinațională cu jucători din 9 țări, cei mai importanți fiind Maqueda, Strlek, Manaskov, Nenadic, Omar, uriașul Nilson sau Kentin Mahe.

Campioana Franței, PSG pleacă din nou în acest sezon de Champions League din postură de favorită, însă în fiecare an este la fel, foarte aproape și pierde în final four.

PSG plătește cele mai mari salarii din handbalul mondial și il are la dispoziție pe Mikel Hansen cel mai bun handbalist al planetei, dar și alte super vedete precum frații Karabatic, Remili sau Sole.

Se întâlnesc două dintre cele mai ofensive echipe din handbalul european, ambele cu medii in jur de 35 goluri/meci. Stilul adoptat este extrem de rapid și mă aștept la un super spectacol cu cel puțin 60 goluri înscrise.

Pont: peste 59,5 goluri @ 1.52 Betano

Biletul zilei handbal 16.09.2021

biletulzileihandbal16092021

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 5 din 10
Unitati: +237

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here