Biletul zilei handbal 18.09.2021

0

Biletul zilei handbal 18 septembrie 2021 – Pentru astăzi am pregătit două partide din Liga Campionilor la handbal feminin, o cotă finală de 2.27 cu șanse mari de reușită.

Ponturi pariuri handbal 18.09.2021

Ponturi pariuri pentru CSM București F – Rostov-Don F (17.00)

Două dintre fostele campioane din Champions League deschid ziua de handbal feminin, CSM București întâlnind în sala polivalentă, campioana Rusiei, Rostov-Don.

Sub conducerea lui Adi Vasile, CSM București a început slab sezonul, pierzând prima partidă de Champions League cu Esbjerg (21-22), într-o partidă în care Grubisic a făcut fără folos minuni, dar și cupa și supercupa României împotriva Gloriei Buzău.

Echipa pare dependentă de evoluțiile Cristinei Neagu, iar când aceasta nu se află la cel mai înalt nivel, găsește foarte greu soluții în atac, Lazovic și Carmen Martin fiind și ele în formă slabă.

Evoluțiile sub așteptări pot fi puse și pe seama accidentărilor, Dembele, Smeets și Aune fiind indisponibile și au transferat-o la mijlocul săptămânii pe jucătoarea începutului de sezon, Alexandra Dindiligan de la Zalău.

De cealaltă parte, Rostov Din este una dintre favoritele la câștigarea trofeului, Per Johansson având la dispoziție un lot foarte puternic, cu Zaadi, Amorim și Laquerquist completând scheletul naționalei Rusiei, cu Ana Sen, Makeeva, Kuznetsova sau Managarova.

Rostov a câștigat prima partidă din grupă, cu vicecampioana Brest și pare destul de solidă pe ambele faze.

Cei doi antrenori se cunosc foarte bine, fiind colegi atât la CSM cât și la naționala Muntenegrului, astfel că nu văd ce surprize ii poate pregăti Adi Vasile, mai experimentatului său prieten.

Echipa din Rusia are un lot mai bun, se află în formă mai bună și o vad mare favorită în acest joc.

Rostov a câștigat ultima partidă la București, la 5 goluri diferență.

Pont: victorie Rostov Don @1.62 Betano

Ponturi pariuri pentru Krim Ljubljana F – Gyor F (19:00)

Partidă dezechilibrată la prima vedere la Ljubljana, între echipa locală Krim și marea favorită la câștigarea trofeului, Gyor.

Campioana Sloveniei s-a întărit considerabil în această vară și încearcă să iasă din linia ultimelor sezoane, când a fost doar un „sparring partner” pentru echipele puternice din Liga Campionilor.

Cu Ana Lekic, Cvijic, Stanko și Pineau pe parchet, Krim a pierdut surprinzător prima partidă din grupă, la Savehof, acolo unde au condus pe toată durata partidei.

Lipsa omogenității se vede la echipa din Slovenia, nou venitele având nevoie de timp pentru a se integra.

De cealaltă parte, Gyor este echipa care a dominat handbalul european în ultimul deceniu, fiind un „monstru rănit” după ce în sezonul trecut a pierdut atât titlul cât și Champions League pe final.

Echipa pregătită de Ambros Martin a început în forță noul sezon având 4 victorii și o medie incredibilă de aproape 40 de goluri pe meci.

Gyor a spulberat-o săptămâna trecută pe deținătoarea trofeului, Vipers Kristiansand cu 35-29, partidă în care nu mai puțin de 12 jucătoare și-au trecut numele pe tabelă.

Oftedal, Solberg, Ryu Eun-Hee, Kristiansen, Hansen ori Crina Pintea, pot face diferența în orice moment în favoarea echipei maghiare.

Gyor nu a pierdut niciodată în ultimii 10 ani cu Krim, având 17 victorii, majoritatea categorice și un singur egal. Chiar dacă valorile s-au mai echilibrat, merg pe o victorie fără probleme a principalei favorite la câștigarea Champions League.

Pont : victorie Gyor (-2,5 goluri) @ 1.40 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 9 din 17
Unitati: +800

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here