Biletul zilei handbal 28.09.2021

0

Biletul zilei handbal 28 septembrie 2021 – Meciuri multe astăzi în handbalul european, iar noi am ales două partide cu șanse foarte mari de reușită. Cota finală 2.28.

Ponturi pariuri handbal 28.09.2021

Ponturi pariuri pentru Mors – Kadetten (19.45)

Mors și GOG se întâlnesc pentru a 3-a oară în ultimele 10 zile, iar toate indiciile duc spre un meci cu același deznodământ.

Mors încearcă să remonteze dezavantajul de 6 goluri și să acceadă in faza următoare din EHF European League, însă misiunea pare imposibilă, compatrioții de la GOG având o echipă net superioară.

Gazdele de astăzi au o singură victorie în ultimele 6 partide și sunt pe penultimul loc în campionat cu doar 2 puncte in 5 etape. Christensen și Sorensen sunt singurii care țin echipa pe linia de plutire, însă per total Mors are un lot subțire.

GOG a început perfect sezonul, cu victorii pe linie in campionat și o eliminare clară a celor de la Celje în EHF European League. Echipa joacă foarte bine, în special pe faza ofensivă și pare un adversar redutabil pentru Aalborg în acest sezon.

GOG are 10 victorii în ultimele 11 partide și a marcat cel puțin 30 goluri în 10 dintre aceste partide. Gidsel, Halgrimmson, Olsen și Kildelund sunt jucători de mare calitate, internaționali care pot face diferența.

GOG a câștigat ultimele 10 partide directe contra celor de la Mors și au un ascendent moral puternic, în urma victoriilor clare din ultima săptămână. Chiar dacă oaspeții vor veni mai relaxați, avantajul din tur fiind concludent, nu cred că Mors poate câștiga.

Pont : șansă dublă X2 ( GOG sau egal) @ 1.47 Betano

Ponturi pariuri pentru Franklin Granollers – Kadetten (21.45)

După o partidă cu 69 de goluri în tur, toată lumea se așteaptă la un nou spectacol între Granollers și Kadetten, reprezentantele unor campionate în care se înscriu extrem de multe goluri, Spania și Elveția.

Granollers vine după un sezon bun, in care a reușit în extremis calificarea în cupele europene și în care a avut perioade senzaționale, chiar și cu 10 victorii la rând.

Noul sezon a început de asemenea bine pentru spanioli, care au debutat cu 2 victorii în campionat, iar acum forțează calificarea în faza următoare a EHF European League, având de remontat o diferență de 3 goluri.

Granollers are doar 2 stranieri în lot, chilianul Salinas și brazilianul da Rosa și se bazează mult pe tineri din propria pepinieră.

Kadetten era o obișnuită a Champions League, însă anul acesta trebuie sa se mulțumească cu a doua competiție europeană ca valoare după ce a pierdut titlul în fața celor de la Winterthur.

Elvețienii au plecat perfect in noul sezon, cu 4 victorii din 4 partide și un golaveraj +21. Aceștia au învins în weekend marea rivala din campionat, câștigând in deplasare cu 33-30.

Cu toate că cel mai probabil va fi o partidă mai liniștită decât cea din tur, limita de 56,5 goluri îmi pare destul de ușor de depășit, având în vedere că ambele echipe sunt in formă bună și au destule argumente pentru a înscrie în jur de 30 goluri .

Pont: peste 56,5 goluri @1.55 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 9 din 17
Unitati: +800

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here