Biletul zilei handbal 29.09.2021

0

Biletul zilei handbal 29 septembrie 2021 – Pentru astăzi am ales două partide din cea mai puternică competiție intercluburi din handbalul european, unde mizăm chiar pe finalistele sezonului trecut, Barcelona și Aalborg. Cotă finală 2.75.

Ponturi pariuri handbal 29.09.2021

Ponturi pariuri pentru Vardar 1961 – Aalborg (19.45)

Prima partidă propusă vine de la Skopje, acolo unde fosta câștigătoare a Ligii Campionilor, Vardar, întâlnește finalista de anul trecut, Aalborg.

Chiar daca este neînvinsă după primele două partide din grupă (27-27 cu Elverum și 35-27 cu Meskhov Brest), campioana Macedoniei este departe de strălucirea din anii trecuți care s-a încununat cu câștigarea trofeului in anii 2017 și 2019.

Investițiile nu mai sunt la același nivel, astfel că lotul se bazează în special pe jucători din estul Europei, vedetele fiind rusul Dibirov și croatul Gadza, cărora li se adaugă frații francezi Nyokas, Toto și cubanezul Cuni, toți marcatori foarte buni, care pot înscrie cu ușurință peste 5 goluri pe meci.

Vardar are o singură înfrângere în ultimele 15 partide disputate, însă adversarii nu au fost la cel mai înalt nivel, campionatul intern cât și SEHA Liga fiind destul de scăzute valoric, oricum mult sub nivelul din Champions League.

De cealaltă parte, Aalborg se transformă încet într-o echipă de top a Europei, iar această etapă va fi definitivată anul viitor când la echipă va sosi Mikel Hansen, cel mai bun jucător din lume in ultimii ani.

Aalborg a avut un sezon de vis anul trecut, când a câștigat totul pe plan intern și a ajuns in finala Champions League și a debutat pe aceeași linie și anul acesta, cu victorii clare în meciurile cu Montpellier și în deplasarea de la Zagreb.

Echipa daneză este un mix danezo – suedezo-norvegian, format din jucătorii care s-au înfruntat in finala campionatului mondial, cei mai importanți fiind Molgaard, Jakobsen, Juul , Claar, Sandell, Nielsen, Barthold și Bjornsen.

Aalborg este într-o formă de invidiat și a ajuns la valoarea care îi permite să câștige împotriva oricărui adversar. Ii văd pe danezi favoriți.

Pont : victorie Aalborg @1.70 Betano

Ponturi pariuri pentru Veszprem – Barcelona (19.45)

Cea mai tare partidă a zilei este cea dintre Veszprem și Barcelona, două dintre favoritele la câștigarea trofeului.

Veszprem caută în continuare primul trofeul Champions League din istorie, echipa ajungând de 6 ori în ultimul deceniu în final four, însă de fiecare dată fără succes.

Echipa a început cu mari speranțe noul sezon, după victoria contra lui PSG, însă au fost aduși repede cu picioarele pe pământ de Vive Kielce care a învins-o fără prea mari probleme.

Veszprem este o multinațională a handbalului, cu jucători din toate colțurile lumii , din Serbia până în Egipt.

Nenadic și Omar sunt cei mai in formă jucători ai echipei, însă pot fi determinanți și Strlek, Maqueda, Lekai sau Manaskov.

Barcelona a intrat într-o nouă etapă după plecarea lui Xavi Pascual, însă rămâne una dintre favoritele la păstrarea trofeului, având un lot senzațional pe toate posturile, cu rezerve de nivelul titularilor și cu Perez de Vargas un portar care oferă siguranță.

Barcelona are 49 de victorii în ultimele 50 de partide oficiale și a câștigat absolut toate meciurile din 2021 , o performanță incredibilă la nivelul acesta.

Dika Mem s-a transformat într-un lider adevărat și este principalul favorit la titlul de cel mai bun jucător al lumii, însă lotul este plin de vedete, cu Richardson, Fabregas, Langaro, Zein sau Aleix Gomez

Nimeni nu știe când se va opri Barcelona, însă în opinia mea nu acesta este momentul pentru prima înfrângere a catalanilor după 43 de victorii consecutive.

Pont: victorie Barcelona @1.62 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 9 din 17
Unitati: +800

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here