Ponturi hochei 01.10.2021

0

Ponturi pariuri hochei 01.10.2021 – Prima listă de recomandări din această lună este formată din 3 tips-uri. Mizăm pe competițiile din Austria și Slovacia. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 1 Octombrie 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
Pentru Val Pusteria, acesta este primul sezon petrecut în IHL. Au mai evoluat până acum în Alps Hockey League, una dintre cele mai slabe competiții de hochei europene. Asta din punctul meu de vedere.

După primele 4 jocuri din stagiune au reușit să obțină 6 puncte, bilanț de 2W-2L. Linia defensivă este destul de subțire. Au cedat până acum de 14 ori, medie de 3,50 goluri încasate pe partidă.

Va fi foarte greu să limiteze această medie, deoarece astăzi urmează să se dueleze cu Salzburg, formație ce deține unul dintre cele mai solide atacuri din ligă. Taurii au o medie generală de 3,10 goluri înscrise pe partidă.

Compartimentul ofensiv este cu mult îmbunătățit față de sezonul anterior. Au reușit să-i semneze în această vară pe Ali Wukovits, Benjamin Nissner și Ty Loney. Cei 3 jucători menționați au fost aduși de la Vienna Capitals. În mod normal, Salzburg ar trebui să puncteze fără probleme de cel puțin 3 ori.

Val Pusteria vs Salzburg (ora 20:45)
Pronostic: Peste 2,5 goluri Salzburg Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele două formații au început foarte bine noul sezon din Extraliga. Nitra a reușit să câștige toate cele 3 jocuri de până acum, timp în care linia ofensivă a punctat de 10. Au în schimb probleme destul de mari în apărare.

În această vară au pierdut 4 apărători cheie. Până acum au cedat doar 5 goluri, dar mă aștept ca în următoarele meciuri, acest număr să crească considerabil. De cealaltă parte, Slovan a acumulat după 3 jocuri un total de 6 puncte, bilanț de 2W-1L.

Au și ei un atac foarte bun, 12 goluri marcate până acum. Per total, aceștia dețin o medie de 3,10 goluri înscrise pe partidă. La ambele formații, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 14 din ultimele 15 dispute. De asemenea, tabela de marcaj s-a modificat de minim 5 ori în 8 din ultimele 10 confruntări directe.

Nitra vs Slovan Bratislava (ora 19:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultima recomandare din listă vine de pe Winter Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Nove Zamky-Presov. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

După primele 3 etape susținute, ambele formații au reușit să acumuleze un total de 3 puncte, bilanț de 1W-2L de fiecare. Zamky deține un compartiment ofensiv destul de bun, medie generală de 2,70 goluri înscrise pe partidă.

Presov este o echipă nou înființată. La prima vedere pare să abordeze un stil de joc bazat pe ofensivă. Îi au în lot pe Marek Zagrapan, Tommi Jokinen și Jan Sykora, atacanți de mare calitate. În mod normal, linia de peste 4,5 goluri ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Nove Zamky vs Presov (ora 19:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here