Biletul zilei hochei 18.10.2020

0

Biletul zilei din hochei 18 octombrie 2020 – Biletul zilei de mâine conține două evenimente. Am ales să investesc din nou în hocheiul din KHL, dar și pe o confruntare din Allsvenskan – Suedia. Cota totală este de 2.45 și poate fi plasată până la ora 17:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 18 octombrie 2020

CSKA Moscova – OHK Dynamo Moscova (ora 17:00)

Avem din nou parte de un duel la care se oferă cote total eronate. CSKA a început bine sezonul, câștigând 13 din cele 17 jocuri. Totuși, apărarea acestora a lăsat mult de dorit. Am putut vedea acest lucru în duelurile cu Jokerit, Magnitogorsk și Ufa. Gazdele de astăzi permițând numai puțin de 13 goluri.

Ei urmează să întâlnească din nou o echipă de top a hocheiului din KHL, pe Dynamo Moscova. Albaștrii au reușit în acest sezon să puncteze de 48 de ori, fiind și cea mai bună ofensivă a campionatului.

O să mizez pe un număr de minim două goluri puse pe tabelă de oaspeți. CSKA nu s-a comportant deloc bine în duelurile în care a întâlnit adversare de același calibru. Din punctul meu de vedere, cota corectă pentru acest bet ar fi trebuit să fie în jur de 1.40-1.45, nicidecum 1.67.

Pont: Peste 1,5 goluri Dynamo Moscova, cota [email protected] Betano

IF Bjorkloven – Vasterviks IK (ora 18:30)

Completăm biletul nostru cu întâlnirea de pe A3 Arena. Bjorkloven a început extrem de bine stagiunea curentă, câștigând toate cele 4 jocuri. În aceste timp, atacul a dat roade de 21 de ori, în timp ce partea defensivă s-a prezentat decent, permițând doar 6 goluri. Toate aceste jocuri s-au încheiat cu un număr de minim 5 goluri înscrise.

Fără dar și poate, IF sunt de departe cea mai bună echipă a acestui campionat. Vin după un sezon perfect, terminat pe prima poziție, cu 121 puncte. Dețin o medie de 3,44 goluri/meci, iar defensiva reușește să limiteze adversarii la doar două goluri puse pe tabelă.

De cealaltă parte, Vastervicks vin după un sezon ușor ratat, terminând stagiunea pe poziția a 8-a, cu 68 de puncte. Totuși, atacul a arătat destul de bine, având medie de 2,6 goluri înscrise. Zona de apărare este extrem de modestă, cu peste 3,10 goluri încasate/meci. Nu îi văd pe aceștia să realizeze o prestație solidă în duelul de mâine.

În prezent, IK a început noul sezon cu 3 victorii obținute din 4 jocuri, timp în care au marcat 13 goluri și au cedat 10. Linia de 4,5 goluri a fost depășită în 3 din cele 4 confruntări.

Inițial am dorit să mizez pe victoria gazdelor, dar fiind început de campionat, nu știu la ce să mă aștept. Astfel, am ales să investec în linia de peste 4,5 goluri marcate. Cele două grupări au în componență jucători care pot oricând să producă spectacol.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 18 octombrie 2020

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 3 din 4
Unitati: +205

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here