Biletul zilei hochei 20.10.2020

0

Biletul zilei din hochei 20 octombrie 2020 – Biletul zilei de mâine conține două evenimente. Am ales să investec în hocheiul din Finlanda și Elveția. Valoarea totală a cotei este de 2.46 și poate fi plasată până la ora 18:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 20 octombrie 2020

Turku PS – Ilves Tampere (ora 18:30)

Ambele formații au început decent stagiunea curentă, Turku reușind să câștige 3 din cele 5 jocuri, în timp ce Ilves și-a trecut în palmares 4 victorii și două înfrângeri. Zonele de atac s-au prezentat admirabil, având medii de peste 3 goluri marcate, 17 goluri Turku și 19 Ilves.

Totuși, defensivele nu au arătat o eficiență ridicată, fiind destul de “lovite”. Totuși, este de înțeles. Atât PS, cât și Tampere au realizat foare multe schimbări de lot în această vară. O bună parte din transferuri au vizat compartimentele defensive.

Din punctul meu de vedere, la acest capitol, ambele stau mult mai rău decât în sezonul precent. Am ales să investec în linia de peste 4,5 goluri marcate. Așa cum am spus, atacurile celor două au arătat foarte bine până acum, însă apărările au lăsat mult de dorit.

În 7 din ultimele 8 dueluri oficiale, linia de 4,5 goluri a fost depășită fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

SCL Tigers Langenau – Rapperswil Jona Lakers (ora 20:45)

Completăm biletul nostru cu duelul de pe Ilfis Stadium, acolo unde tigrii urmează să primească vizita celor de la Lakers. Ambele formații au început destul de modest sezonul, Tigers cu două victorii din 6 jocuri și Jona cu un singur succes înregistrat în 4 jocuri.

Niciuna dintre echipa nu a excelat în atac, gazdele de astăzi reușind să marcheze doar 10 goluri, în timp ce Lakers a punctat de 13 ori, medie de 2.20 goluri/meci. Am ales să merg puțin contrar statisticilor.

Avem parte de un duel al celor mai slabe defensive din campionat. Ambele formații înregistrând în sezonul anterior medii destul de ridicate la goluri încasate, 2.96 Tigers și 3.22 Lakers. Din punctul meu de vedere, stagiunea curentă nu va fi cu mult diferită.

Langenau nu a fost foarte activă în această vară pe piața transferurilor, majoritatea jucătorilor din sezonul anterior regăsindu-se în continuare în lot. În schimb, Lakers a adus câțiva hocheiști cu experiență mare în campionatele tari.

Sobotka, Steve Moses și Tom Pyatt fiind de departe cei mai importanți jucători noi aduși. Sobotka și Pyatt au evoluat chiar și în NHL, în timp ce Moses a fost transferat de la Jokerit.

O să mizez pe un minim de 5 schimbări de tabelă la acest joc. Așa cum am spus, ambele formații au probleme serioase în defensivă. Ca o recomandare secundară, din punctul meu de vedere, Jona va câștiga acest joc.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 20 octombrie 2020

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 7 din 12
Unitati: +227

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
7 din 1070%+385.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here