Biletul zilei hochei 21.10.2020

0

Biletul zilei din hochei 21 octombrie 2020 – La biletul zilei de mâine am ales să mă bazez din nou pe două evenimente, unul venind din KHL și unul dintr-un eșalon mult mai slab cotat, Swiss League – Elveția. Cota totală este de 2.10 și poate fi plasată până la ora 16:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 21 octombrie 2020

Barys Nur Sultan – Jokerit Helsinki (ora 16:30)

După un start de sezon complet ratat, Barys pare să își recapete ușor, ușor forma avută în sezonul precedent. Aceștia vin după 3 victorii consecutive, toate înregistrate în over-time.

Compartimentul ofensiv a fost destul de slăbuț, dar este de înțeles, având în vedere că adversarele întâlnite au fost Ufa, Sparta Moscova și Kazan. De această dată ei urmează să se confrunte cu o nouă forță a hocheiului din KHL, Jokerit.

Din fericire pentru ei, finlandezii par să aibe probleme serioase în apărare. În ultimele 3 jocuri susținute, Jokerit a încasat numai puțin de 9 goluri. Totuși, aceștia stau extrem de bine pe plan ofensiv, 49 de goluri marcate, fiind și cel mai bun atac din campionat, asta daca ne raportăm la numărul de meciuri jucate.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Într-adevăr, Barys strălucește în apărare, dar împotriva unei formații care își creează numesoane ocazii de gol, îmi este greu să cred că putem vedea o eficiență foarte mare. Nu ar trebui să avem probleme cu acest pronostic.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Kloten Flyers – HC Thurgau (ora 20:45)

Completăm acest bilet cu duelul dintre Flyers – Thurgau. Avem parte de un duel destul de interesant în ceea ce privește compartimentele ofensive, ambele având medii de minim 3 goluri marcate per partidă în acest sezon.

Din punctul meu de vedere, acest meci se va încheia cu minim 4 goluri puse pe tabelă. În 12 din ultimele 15 jocuri susținute de Flyers, această linie a fost depășită fără probleme, în timp ce HC se poate lăuda cu aceste statistici în 13 din ultimele 16 jocuri.

De asemenea, în 11 din cele 13 dueluri oficiale susținute între cele două, tabela de marcaj a indicat un număr de minim 4 goluri văzute. Statisticile sunt pur informative, nicidecum unele decisive în alegerile mele.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 21 octombrie 2020

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 5 din 10
Unitati: +23

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
5 din 771%+290.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here