Biletul zilei hochei 22.11.2020

0

Biletul zilei din hochei 22 Noiembrie 2020 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, cota totală fiind de 4.84. Am ales să investesc în hocheiul din Rusia și Austria. Biletul poate fi plasat până la ora 13:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 22 Noiembrie 2020

Salavat Yulaev Ufa – Barys Nur Sultan (ora 13:30)

I-am tot urmărit pe cei de la Barys în acest sezon și pot să spun că sunt o echipă destul de limitată. Tactica antrenorului se bazează foarte mult pe jocul defensiv, în timp ce zona de atac a fost neglijată foarte mult.

De la Barys au tot plecat jucători importanți în vară, iar Mikhailis Yuri a fost nevoit să foloseasă hocheiști cu foarte puțină experiență în campionatele importante. În plus, problemele legate de virusul COVID-19 au accentuat foarte mult aceste neajunsuri.

Aceștia urmează să întâlnească gruparea din Ufa, echipă de top în hocheiul rusesc. Au un bilanț de 17 victorii și 12 înfrângeri în acest sezon. Linia de atac arată foarte bine, medie de 3 goluri marcate/meci.

Pe plan defensiv, Salavat a permis 82 de goluri, medie de 2,82 goluri primite pe partidă. Dacă nu erau problemele legate de virusul COVID-19 și Ufa nu era nevoită să folosească jucători de la echipa a 2-a, aceste stastici arătau mult mai bine. Gazdele ar trebui să se impună fără probleme.

Pont: Salavat Yulaev câștigă meciul în timp regulamentar, cota [email protected] Betano

KAC Klagenfurt – RB Salzburg (ora 18:30)

Au fost foarte multe probleme în acest start de sezon din EHL, majoritatea fiind cauzate de virus. RB Salzburg a fost de departe echipa cea mai afectată, foarte mulți jucători fiind puși în carantină.

Ultimul meci susținut de Salzburg a fost acum o lună, împotriva celor de la Steinbach, duel pierdut de aceștia cu scorul de 3-2, după Over-Time. În momentul de față, absolut toți jucătorii sunt apți de joc.

Despre Klagenfurt chiar nu am ce să mai zic. Este o echipă cu un lot foarte bun, dar jucătorii nu se ridică deloc la nivelul așteptărilor. Tocmai ce au pierdut în fața celor de la Dornbirn, de departe cea mai slabă echipă a campionatului, scor 3-1.

Salzburg a absentat ceva timp, iar Graz și Vienna s-au detașat foarte mult. Deși suntem la început de sezon, taurii nu își pot permite foarte mulți pași greșiți. Mă aștept să se impună în fața celor de la KAC.

Pont: RB Salzburg câștigă meciul în timpul regulamentar, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 22 Noiembrie 2020

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 7 din 24
Unitati: -888

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here